23948sdkhjf

Lasse fra København vinder gavekort på 100.000 kr til Lidl

Konkurrencen er kulminationen på to måneder, hvor over 150.000 har downloadet Lidls nye kundeklub-app, Lidl Plus.

For nyligt fejrede Lidl udgivelsen af virksomhedens nye kundeklub-app, Lidl Plus, med lodtrækningen af et gavekort på 100.000 kr.

Lasse fra København N blev den heldige vinder af konkurrencen, som alle Lidl Plus brugere automatisk har deltaget i, siden appen blev nationalt lanceret for ca. to måneder siden, fortæller Lidl i en pressemeddelelse. 

Og det var en glad vinder, som modtog beskeden om, at han havde vundet den store præmie i konkurrencen:

- Det er løgn?! Mener du det? Det er jo bare helt vildt. Ekstremt! Jeg er bare super glad. Tror jeg er lidt målløs, lød det fra Lasse.

I løbet af to måneder har den nye app opnået over 150.000 medlemmer og ligger i toppen på både Play Store og App Stores hitlister for henholdsvis ”Shopping” og ”Indkøb”.

- Vi har haft nogle fantastiske første måneder for Lidl Plus, som fuldt ud, og mere til, har levet op til de forventninger vi havde forud for lanceringen. Responsen har været overvejende positiv, og vi kan se, at vores kunder er glade for appen, og at de benytter sig af tilbuddene. Det er derfor med stor glæde, at jeg i dag kunne overrække gavekortet til Lasse, siger Thomas Thybo.

Om Lidl Plus

Lidl Plus er Lidls nye gratis kundeklub-app, som tilbyder brugeren forskellige fordele i den nærmeste Lidl-butik: Særlige tilbud, rabatkuponer og muligheden for at vinde værdien af sit seneste indkøb gennem digitale skrabelodder (ved køb på max. 500 kr.)

Funktionerne i appen udvides løbende og indeholder ligeledes ugens tilbudsavis, find den nærmeste butik, indkøbshistorik med mere.

Appen er gratis og tilgængelig for alle med en smartphone via App Store og på Play Store. Der medfølger en velkomstrabat på 30 kr. for alle nye brugere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14