23948sdkhjf

Løgismose Meyers klar med ny topchef

Han er hentet fra virksomhedens egen bestyrelse
En måned efter at have fyret administrerende direktør Tørk Furhauge er fødevarekoncernen Løgismose Meyers klar med en ny topchef. Bestyrelsen har ansat Jesper Uggerhøj i stillingen, hvor han efter planen tiltræder 1. januar, oplyser Løgismose Meyers.

Jesper Uggerhøj kommer fra en stilling som administrerende direktør i Kopenhagen Fur, og han har det seneste halvandet år været medlem af bestyrelsen i Løgismose Meyers. Tidligere i karrieren har han været administrerende direktør i Løgismose og bestyrelsesformand for Løgismose Mejeri.

Før han kom til Kopenhagen Fur i april 2016 var Jesper Uggerhøj administrerende direktør i Irma, og han har også haft en toppost hos Premier Is.

- Jeg er særdeles glad for, at Jesper har takket ja til denne udfordring. Han kender både virksomheden og branchen indgående, og jeg er sikker, på han i samarbejde med vores stærke ledergruppe, medarbejdere og bestyrelse kan lede virksomheden mod nye mål fremover, siger bestyrelsesformand Per Harkjær.

Selv konstaterer Jesper Uggerhøj, at "Løgismose Meyers er en fantastisk virksomhed med dygtige medarbejdere med stor passion for det gode måltid og velsmagende fødevarer"

Tørk Furhauge fik godt to år på posten som administrerende direktør, før bestyrelsen afsluttede samarbejdet med den begrundelse, at han ikke fik skabt de ønskede resultater.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11