23948sdkhjf

Driller konkurrenten: Sælger parfumer for 20 kroner i en time

I weekenden måtte Matas trække tusindvis af ordrer tilbage på grund af en fejl, og det har fået konkurrenten Nicehair i drillehumør.

Det var et sandt detaildrama, da en Matas i weekenden måtte trække 2800 onlineordrer tilbage på grund af en fejl i webshoppen. 

Fejlen betød, at man kunne købe dyre parfumer til kun 20 kroner, men selvom kunderne havde betalt for varerne, blev ordrerne annulleret, da forhandleren opdagede fejlen.

Det har fået storkonkurrenten Nicehair.dk i drillehumør, og de sætter derfor parfumer og andre skønhedsprodukter til salg til 20 kroner i en time i morgen, torsdag.

— Vi har jo fulgt med i pressen her i weekenden, hvor en af vores konkurrenter annullerede en masse ordrer på parfumer til 20 kroner. Det har været en inspiration for os og fået os lidt i drillehumør. Vi skal kunne tåle lidt kærligt drilleri her i branchen, siger Tonny Nielsen Bruun, der er kommerciel direktør i Nicehair.dk.

Opfinder "gray thursday"
20-kronerssalget finder sted torsdag den 15. november og er en del af konceptet gray thursday, som Nicehair.dk bruger som træning til black friday den 23. november.

— Vi forventer rekordtrafik på black friday, så vi vil gerne sikre os, at vores system kan klare det. Derfor tænkte vi, at weekendens hændelser var en god anledning til at stressteste vores hjemmeside, så vi er helt klar til fredag den 23.,fortæller CEO i Nicehair.dk, Hans Tosti.

Til gray thursday vil kunder mellem klokken 21 og 22 kunne købe en lang række varer, blandt andet parfumer, til 20 kroner – og Nicehair.dk garanterer, at ordren ikke annulleres efterfølgende.

Kommenter artiklen (3)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093