23948sdkhjf

Ilva åbner i Nykøbing med et nyt butikskoncept

Den 22. november flytter Idémøbler fra Randersvej i Nykøbing til Guldborgsundcentret 26 og skifter samtidig navn til Ilva.

Butikschef Jacob Hofmann Nielsen, glæder sig meget til at invitere kunderne indenfor.

- I september måned tog vi en beslutning om at slå de to møbelkæder Ilva og Idémøbler sammen, så kunderne kan bestille ud fra det samlede sortiment i begge kæder. Men der er stadig forskel på, hvad der bliver vist af møbler i de forskellige bolighuse. Ilva er i dag meget store butikker, der ligger tæt ved de større byer og hvor man som kunde kan se flere af de møbler, vi har i sortimentet og hente mere inspiration. Med en Ilva-butik i Nykøbing ønsker vi at prøve noget nyt og teste et mindre Ilva-koncept med et spændende produktsortiment, som jeg glæder mig rigtig meget til at vise, siger butikschef Jacob Hofmann Nielsen.

Stor betydning
Han glæder sig utrolig meget til at høre, hvad kunderne synes om den nye butik.

- Det er jo altid spændende at invitere indenfor i en helt ny butik, men i et tilfælde som dette, hvor vi vil prøve noget nyt, er det ekstra spændende, fordi kundernes oplevelse her også kan få betydning for, hvordan vi indretter andre butikker rundt omkring i landet, siger Jacob Hofmann Nielsen.

Og netop derfor er administrerende direktør i IDdesign, Rami Jensen, også med til åbningen, så han selv kan mærke kundernes reaktion på den nye butik.

- Det er en generel tendens indenfor detailhandel, at det bliver vigtigere at være tæt på kunderne, mens det ikke betyder så meget, at butikkerne er store nok, til at kunne vise det fulde sortiment. Derfor prøver vi nu et nyt Ilva-koncept, hvor vi viser det bedste fra vores fælles sortiment på færre kvm tilpasset lokalt og hvor vi samtidig gør det nemt at bestille fra hele vores sortiment, når man som kunde er i butikken, siger Rami Jensen.

Selve åbningen af butikken er torsdag den 22. november klokken 8.00, hvor borgmester i Guldborgsund Kommune John Brædder, klipper den røde snor. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094