23948sdkhjf

Magasin giver TV-tid til danskerne i december

Stormagasinet giver danskerne mulighed for at sende julehilsener til hinanden på landsdækkende TV.

Magasin har været en fast del af mange danskeres jul i 150 år, og i årenes løb har julen og juleånden udviklet sig.

En gang sendte mange personlige, håndskrevne julehilsner til hinanden med posten, og i dag giver vi 1,2,3 eller fire ekstra gaver, men glemmer nogle gange, hvad julen egentlig handler om – nemlig at fortælle at vi holder af hinanden.

Det skriver Magasin i en pressemeddelelse. 

Derfor har kæden valgt at give al sin TV-tid i december til helt almindelige danskere, så de kan fortælle deres kære, at de holder af dem med en personlig julehilsen på landsdækkende TV.

Julehilsner skal sprede julekærlighed
I Magasin i Aarhus og på Kgs. Nytorv var alle inviteret til at komme forbi og sende en julehilsen til en de holder af, og de mange fremmødte havde alle forskellige, kærlige og ikke mindst personlige historier at fortælle om netop deres julehilsen.

Ud af de mange deltagere blev 24 heldige udvalgt til at være med i Magasins julehilsen-føljeton, der i december vil blive vist både i Magasins vinduer på Kgs. Nytorv og på sociale medier, én hilsen for hver kalenderlåge, fra et hjerte til et andet.

På landsdækkende TV vises tre forskellige julefilm med udvalgte julehilsner.

En af de fremmødte var Sara på 22 år og hendes datter Mina, som gerne ville sende en julehilsen til Minas far.

- Min mand holder normalt ikke jul, fordi hans familie har haft andre traditioner. Men efter vi blev gift sidste år og nu også har fået vores skønne datter Mina, skal vi for første gang fejre julen sammen som familie,  sagde Sara, som glæder sig til sin første jul med manden.

- Vi kan sagtens fejre julen sammen, selvom han har en anden religion, for denne tid handler mere om at hygge os med hinanden, tilføjer hun. 

At lave det her, har været en overvældende oplevelse for os. Ikke kun fordi det er meget anderledes end det vi plejer at have fokus på i julen, men særligt at se de mange forskellige mennesker finde ind til det julen virkelig handler om – nemlig kærlighed – har været helt fantastisk, siger Lise B. Thomsen, E-commerce & Marketingdirektør hos Magasin.

Magasins julegave består af 24 forskellige julehilsner, der vises i Magasins vinduer og på sociale medier, samt tre film, der vil blive vist på landsdækkende TV fra den 01. december frem til juleaften. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109