23948sdkhjf

Tysk marked bremser væksten i Jysk

Jysk Group boomer og kan endnu engang levere et årsresultat, der slår rekorder. Det blev offentliggjort torsdag.

Men glæden over rekorderne er ikke udelt: I de offentliggjorte nøgletal fra Jysk fremgår det, at selskabet Dänisches Bettenlager, som blandt andet driver Jysk i tysktalende lande, ikke vokser i samme grad som Jysk Nordic. Det skriver finans.dk

I de nye nøgletal er der ikke tal for de enkelte selskaber, men den samlede salgsvækst er 1,7 mia. kr. Det er 200 mio. kr. over Jysk Nordics bidrag. 

- Det er derfor godt at have to ben at stå på. Tyskland kommer da ud med fine resultater i detailmarkedet - men ganske rigtigt på et lavere niveau end Jysk Nordic, der har løbet stærkt, siger Lars Larsen, ejer og formand for Jysk-koncernen til Finans.

- Det kan hænge sammen med, at den digitale udvikling er lidt bagud i Tyskland og på selskabets markeder sammenlignet med Jysk Nordic. Men vi budgetterer med at også det tyske selskab atter kan holde fart, siger han.

Jysk Nordic oplever derimod stor vækst særligt i Øst- og Centraleuropa. Ifølge Børsen vokser interessen for dyne-kongen og hans butikker også endnu længere mod øst.

Butikkerne i Dänisches Bettenlager tæller i alt 2.668 - 858 af dem er i Tyskland.  

Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094