23948sdkhjf

Smarteyes bliver ny sponsor for de danske håndboldlandshold

Optikerkæden Smarteyes har indgået et nyt samarbejde og sponsorat med Dansk Håndbold Forbund og de danske håndboldlandshold.

- I en tid, hvor meget kan dele vandende og splitte os ad, er det vigtigt med stærke og positive fællesskaber. Fællesskaber der kan begejstre, glæde og skabe sammenhold på tværs af alder, køn, høj og lav. Det kan de danske håndboldlandshold, og derfor er vi meget glade for vores nyligt indgåede samarbejde, lyder det fra Mads Kanstrup, der er administrerende direktør for Smarteyes, der netop er blevet ny sponsor for de danske håndboldlandshold.

Hos Dansk Håndbold Forbund ser man også frem til det nye samarbejde med en sponsor, der måske ikke umiddelbart er synlige på banen, men som alligevel har stor betydning.

- Smarteyes er en helt oplagt samarbejdspartner for os i Dansk Håndbold Forbund. For hvis ikke der er styr på synet, så er vi ikke meget værd – hverken på eller uden for håndboldbanen, siger Henrik M. Jacobsen, der er direktør i Dansk Håndbold Forbund.

- Men for os har det også stor betydning, at incitamentet for Smarteyes til at være sponsor har været et fokus på fællesskab og sammenhold. Er der noget, Dansk Håndbold Forbund står for, er det netop fællesskabet – på holdet, i håndbolddanmark og hos danskerne. Den værdi er vi stolte af, at Smarteyes vil være med til at støtte op om som Dansk Håndbold Forbunds officielle leverandør af briller og kontaktlinser, siger han. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188