23948sdkhjf

Julesalg slår ny rekord: Nemlig.com har største salgsdag - nogensinde

Ribsgele, rødkål og smuttede mandler? Når danskerne samles til årets julemiddag, så må der ikke mangle noget, og det kan mærkes hos nemlig.com, der melder om rekordstor salgsdag op til jul.

Hvad enten der skal flæskesteg, and eller gås på middagsbordet juleaftenen, så må der ikke mangle noget.

Årets julemiddag er i sandhed et af årets største måltider, og det kan man i den grad mærke hos Nemlig.com, der slår ny rekord med firmaets allerstørste salgsdag - nogensinde, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse. 

Hos Danmarks største onlinesupermarked kan man tydeligt se, at dette års julehandelslår alle rekorder og fører til kæmpe salgsboom.

Salget af f.eks. julefugle er steget 50 pct. sammenliget med sidste år, og det er blot en af de typer af varer, der leveres på nemlig.coms allerstørste handelsdag, der falder den 22. december, målt på antal ordrer. Samlet set bliver der pakket over 50.000 poser med dagligvarer til levering fra nemlig.com denne dag.

- Vi kan tydeligt se, at den 22. december kommer til at slå alle vores hidtidige rekorder, da mange tusinde kunder allerede har lagt en ordre til levering denne dag. Det er fantastisk at se, hvordan flere og flere danskere hele tiden får øjnene op for alle de mange fordele ved at købe deres dagligvarer på nemlig.com. Det er nemt, vareudvalget er blandt det største i hele Danmark, og så leveres varerne lige til hoveddøren, den time der passer kunden, siger Mikkel Pilemand, kommerciel direktør i Nemlig.com.

Julevarer revet væk 
Der har i det hele taget været været gang i salget af julevarer på Nemlig.com i tiden op til jul.

Denne december har onlinesupermarkedet oplevet at de klassiske julevarer såsom æbleskiver, blev revet væk i de søde juledage. Salget af disse er steget eksplosivt, hvor salget af særligt økologiske æbleskiver er steget med 142 pct. siden sidste år.

Onlinesupermarkedet melder også om et markant større salg af både gløgg og julekager, der næsten er udsolgt.

Med julesalget er det alle dele af butikken, der aktiveres, og det kan også mærkes i grøntafdelingen, hvor der pakkes rødkål til julemiddagen. For uanset om man sætter sig til bords i Jylland, Sjælland eller på Fyn, så skal der være rødkål på bordet, og uanset landsdel, så vælger over hver tredje kunde hos nemlig.com en økologisk rødkål til årets julemiddag.

Og så er der stadigvæk en mindre andel af danskerne, der vælger en klassisk, helstegt gås til julemiddagen fremfor anden eller flæskestegen med sprøde svær. Det er dog kun et fåtal af danskerne, og sammenligner man med antallet af solgte ænder, så bliver der solgt 17 juleænder hver gang, der bliver solgt en gås på nemlig.com.

Når gåsen endelig kommer på bordet, så er det typisk sjællændere, som sætter tænderne i den lidt større og traditionsrige julefugl, da 75 pct. procent af alle solgte gæs fra onlinesupermarkedet leveres på Sjælland. 

- Julen er fyldt med forskellige traditioner, og det kræver en stor udvidelse af vores sortiment i tiden op til jul og nytår, hvor antallet af sæsonvarer stiger markant. Faktisk vokser vores sortiment med over 800 julevarer i tiden op til jul, for at sikre at vores kunder kan få lige de varer, de kunne tænke sig i julen, siger Mikkel Pilemand, kommerciel direktør i Nemlig.com.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125