23948sdkhjf

Fakta har nu selvbetjente kasser i alle butikker

Som første kæde i Danmark tilbyder Fakta, at kunderne kan gå uden om kassekøen

Det er nu muligt at købe ind i Fakta over hele Danmark uden at stå i kø.

For samtlige 356 Fakta-butikker har indført Bip & Betal, fortæller Coop i en pressemeddelelse. 

Det betyder, at alle kunder med Coop app'en kan handle ved selv at scanne varerne med deres mobiltelefon, lægge varerne direkte ned i indkøbsposen og betale med telefonen, uden at skulle stå i kø ved kassen.

Fakta har de seneste måneder testet systemet i 50 butikker. Hurtigere end forventet er det nu blevet rullet ud i hele kæden.

- Vores erfaringer er meget positive. Mange kunder kan lide bekvemmeligheden ved at indkøbsturen bliver mere afslappet og hurtigere klaret, siger kommerciel chef Lars Rasmussen, Fakta

- For os har det den fordel, at vi får bedre tid til at sørge for orden i butikken. For der vil ikke blive ændret i bemandingen, selv om det nu vil være muligt at betjene sig selv, siger Lars Rasmussen.

For at kunne handle med Bip & Betal skal man hente Coop App'en til sin smartphone og vælge Bip & Betal. I butikken scanner man butikkens QR-kode ved indgangen. Man scanner så hver vare og lægger den direkte i indkøbsposen. Ved kassen betaler man med appen, og så er man ude af butikken. Der vil være stikprøvekontroller.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203