23948sdkhjf

Legetøj tilbagekaldes - risiko for kvælning

Trævarefabrikkernes Udsalg tilbagekalder gymnastik-ringe efter barn havde uheldig oplevelse

I weekenden havde et mindreårigt barn en uheldig oplevelse med en gymnastikring fra Trævarefabrikkernes Udsalg, der betyder, at butikken nu tilbagekalder sine gymnastikringe.

Det skriver TV2 Østjylland.

Barnet fik halsen igennem rebet og faldt ned, så hagen hvilede på den øverste del af ringen og rebet strammede til bag ørerne. Barnet blev på den måde udsat for kvælningsfare, men da uheldet blev opdaget i tide er barnet uden for livsfare.

- Sikkerhed er en høj prioritet - ikke mindst, når det gælder børn. Vi anbefaler altid, at børn er under opsyn, når de bruger gymnastik-ringene, udtaler Henrik Lange, som er direktør hos Trævarefabrikernes Udsalg.

Alle kan få penge igen
Trævarefabrikernes Udsalg har de seneste år solgt ca. 6.000 gymnastikringe i Danmark, og de giver pengene retur til alle, der ønsker at returnere deres gymnastikringe.

- Vi vurderer, at tovet, som ringene hænger i, kan udgøre en risiko for kvælning ved forkert brug, og derfor trækker vi gymnastik-ringene tilbage. Alle der har købt gymnastikringe hos Trævarefabrikernes Udsalg kan naturligvis indlevere købte gymnastikringe og få deres penge retur. Også selvom man ikke længere har en bon på produktet, siger Henrik Lange, som er direktør hos Trævarefabrikernes Udsalg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093