23948sdkhjf

Nærkøb åbner butik nummer 300

Butikskæden Nærkøb A/S rammer nu en milepæl i kædens 18 år lange historie ved at runde 300 medlemmer.

Millioner af convenience-varer er ekspederet hos medlemmerne, siden dagligvarekæden Nærkøb fik sit allerførste butik som medlem i 2001.

Læs også: Nærkøb rammer historisk milepæl

Nu har kæden budt velkommen til butik nummer 300. 

- Det er en unik milepæl, vi er meget stolte af. Allermest fordi vi er nået hertil i kraft af medlemmernes forandringsvillighed og i høj grad den tilpasningsevne, de enkelte butikker har for at imødekomme de lokale forbrugeres behov. Idet convenience i dag er forbrugernes ønske om bekvemmelighed og komfort, møder vores butikker forbrugerens behov lige der, hvor det er – lige fra udlevering af pakker til køb af ugeblade, spil, morgenbrød, tobak, slik, fastfood og is til hygge og selvfølgelig de varer, de lige står og mangler. Og jeg kan kun ydmygt takke forbrugerne for den tillid, de har vist vores medlemmer gennem nu 18 år, siger Jens O. Bylling Jensen, der er administrerende direktør i Nærkøb A/S.

Nærkøb er den største frivillige kæde for selvstændige i kiosk/convenience-sektoren og omfatter både kiosker, nærbutikker, tankstationer, campingpladser og havnekiosker fordelt over hele landet.

I Nærkøb arbejdes der ud fra visionen om at være Danmarks mest attraktive kæde for selvstændige butiksejere.

- Det er ikke nødvendigvis meget, vi har ændret ved kædens koncept gennem årerne, og Nærkøbsmanden er stadig med. Nærkøb indfører løbende nye koncepter, som følger tidens trends. Alt dette er kun sket ved topmotiverede medarbejdere med stort branchekendskab og villighed til at lytte til medlemmer og følge forbrugerne tendenser, siger Jens O. Bylling Jensen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094