23948sdkhjf

Netto åbner butik i Sæby

Det bliver en anderledes Netto, som borgerne i Sæby kan møde, når de fra i dag, den 28. februar, går på indkøb i deres Netto på Nordens Alle 1.

Butikken åbner nemlig med Nettos helt nye butikskoncept, der skal løfte hele indkøbsoplevelsen, skriver kæden i en pressemeddelelse.

Butikken vil adskille sig fra en typisk Netto, idet både indretning og look-and-feel har fået et gennemgribende løft.

Og derudover vil butikken opleves anderledes, da alt fra musik og varer til Netto-medarbejdernes tøj er opdateret.

– Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere, fortæller Michael Løve, der er direktør i Netto.  

Kernen i butiksoplevelsen vil tage afsæt i Nettos danske og skandinaviske rødder, og udover nye farver og mere lækker look-and-feel har den nye butik også en særlig indretning.

Butikschefen i den nye Netto-butik er Rasmus Bak, der startede i Netto i Aabybro i august 2017.

Rasmus Bak er oprindeligt uddannet tømrer men valgte sidenhen detaillivet. Han er udlært som salgsassistent i Spar hvor han var i fire år. Herefter kom han til Kiwi hvor han var i fem år som både butikschef og souschef i Gug, Brovst, Lindholm og Aalborg Ø.

Nettos nye butik i Sæby er en af i alt 70 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2019.

Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres og forvandles, så de står klar i det nye koncept.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127