23948sdkhjf

10 mio. måltider er reddet igennem Too Good To Go-appen

Madspildsappen Too Good To Go har nået en milepæl på 10 millioner måltider, som brugere af appen har reddet fra at blive smidt ud.

Appen er gratis og forbinder kunder med restauranter og forretninger, der har overskydende fødevarer.

Siden lanceringen i København i 2016 er Too Good To Go vokset til 7,5 millioner brugere på tværs af ni lande i Europa og samarbejder med over 15.000 fødevarevirksomheder, herunder Carrefour, Accor Hotels, Mandarin Oriental, Scandic og COOP.

Alene i Danmark har Too Good To Go reddet 3 millioner måltider og forbinder 1,3 millioner brugere med over 1.800 forretninger.

Eftersom en tredjedel af al mad i dag spildes, er det administrerende direktør Mette Lykkes ambition at skabe en global bevægelse, som kan takle dette problem.

Inden hun sluttede sig til bekæmpelsen af madspild, medstiftede Mette Lykke den sociale fitnessapp Endomondo, som blev solgt til Under Armor for 85 millioner dollars i 2015.

- Too Good To Go har en enestående mulighed for at takle et meget alvorligt miljøproblem med en smart forretningsmodel. På tværs af værdikæden og på tværs af grænserne er spørgsmålet om madspild komplekst og svært at løse. Ved at skabe et marked for overskydende mad sikrer vi, at flere fødevarer bliver spist, hvilket både gør virksomheder og forbrugere til vindere i processen, siger hun.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094