23948sdkhjf

Fakta går i samarbejde med Hjerteforeningen

Fra 1. marts indgår de 356 butikker i Fakta partnerskab med Hjerteforeningen.

Det betyder, at Hjerteforeningen fremover får de donationer fra flaskeautomaterne, som kunderne vælger at donere. Derudover kan der over den kommende tid udvikles andre fælles aktiviteter, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

- I Fakta har vi over det seneste år udviklet vores sortiment, så det er blevet lidt nemmere og lidt billigere at leve sundere. Med Hjerteforeningen vil vi gerne udvikle aktiviteter og information, der kan hjælpe vores kunder - og styrke Hjerteforeningens vigtige arbejde, siger kædedirektør John Hornbech Christensen.

I Hjerteforeningen er adm. direktør Anne Kaltoft glad for den nye aftale:

- Vi er meget taknemmelige for den økonomiske støtte, Fakta og deres mange kunder vil yde til vores arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Et godt samarbejde for os betyder, at vi vil give noget tilbage. Så vi ser frem til at tilbyde Fakta, medarbejdere og kunder viden og konkrete tilbud, for eksempel gratis hjerteredder-kurser og opsætning af hjertestartere, siger Anne Kaltoft.

Fakta og Coop har tradition for at skifte samarbejdspartnere omkring donationsknappen, typisk efter to eller tre år.

Gennem de seneste fire år har Fakta haft et godt samarbejde med Foreningen Hus Forbi. I den periode har de hjemløses forening modtaget godt ca. 7 millioner kr. fra Faktas kunder.

Og derudover har de fået mulighed for at sælge deres avis ved alle Fakta-butikkerne - hvad de fortsat vil kunne.

- Vi vil sige tak til alle Faktas flinke kunder for den helt enorme og overvældende støtte, de har vist os gennem deres pantdonationer. Vi har været utrolig glade for samarbejdet. Vi er stolte af at være den organisation, som har opnået størst støtte over den tid, hvor pantsamarbejdet løb. Heldigvis er Hus Forbis sælgere fortsat velkomne foran Fakta. Det betyder utroligt meget for en Hus Forbi sælger, at han/hun føler sig velkommen, siger sekretariatschef Rasmus Wexøe Kristensen, Hus Forbi.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094