23948sdkhjf

Bestseller om ja til kæmpetårn: 'Vi er vitterligt positivt overraskede'

Bestseller lover at gå til opgaven med at bygge en ny bydel i Brande med 'ydmyghed og respekt'.

- Vi er overvældet over opbakningen til vores projektplaner. Specielt lokalt.

Sådan lyder det fra tøjgiganten Bestseller, efter et enigt byråd i Ikast-Brande Kommune mandag aften stemte ja til en lokalplan, som gør det muligt at bygge Bestseller Tower & Village.

Den nye bydel vil blandt andet få et 320 meter højt tårn, som skal udgøre koncernens hovedkvarter.

Bestseller har indtil nu ikke villet udtale sig om planerne, fordi virksomheden netop har ventet på politikernes godkendelse.

Men med en godkendt lokalplan for området kan tøjgiganten for alvor gå i gang med planlægningen, der foruden det 320 meter høje tårn indeholder fire lavere højhuse og en ny bydel på størrelse med 88 fodboldbaner, hvor der skal være butikker, boliger, restauranter og hotel.

- Vi er vitterligt positivt overraskede over, at vi har fået opbakning til vores projekt. Det er vigtigt at understrege, at et projekt af denne karakter ikke er givet på forhånd, siger den projektansvarlige for Bestseller Tower & Village, Anders Krogh til DR P4 Midt & Vest.

Han kalder byrådets godkendelse for det første skridt på en potientielt meget lang vej. Hvor lang vejen bliver, vil Anders Krogh ikke udtale sig konkret om.

- Nu starter det rigtige hjemmearbejde. Nu skal der projekteres, planlægges og tænkes bæredygtigt, som i sagens natur vil være en naturlig del af sådan et projekt. Vi vil lave et ordenligt og solidt projekt, siger Anders Krogh.

Bestseller har endnu ikke lavet en tidshorisont for byggeriet, så det er heller ikke afklaret, hvornår de kan tage første spadestik. Men ifølge tøjkoncernen er der tale om år.

- Meget er ikke afklaret endnu. Vi arbejder ud fra devisen om, at vi ikke har travlt med at blive færdige. Vi har travlt med at gøre det rigtigt, siger Anders Krogh.

Bestseller skal som noget af det første forhandle med lodsejere, der skal afgive jord til Bestseller Tower & Village. Anders Krogh oplyser, at virksomheden er i god dialog med naboerne.

- Sådan et projekt vil medføre ændringer af den omkringliggende infrastruktur og for de nuværende naboer. Vi vil gå til opgaven med den rette ydmyghed og respekt. Det kommer til at tage den tid, det nu vil tage, siger projektlederen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11