23948sdkhjf

Butikscenter i Aalborg solgt

Det populære og fuldt udlejede butikscenter er solgt til privat investor. Køber vil fortsætte driften med få ændringer.

Hasseris Bymidte i Aalborg er blevet solgt til en privat investor, der vil fortsætte driften med få ændringer.

Hasseris Bymidte har et samlet etageareal på 3.314 m2, hvoraf godt 2.000 m2 er udlejet til Danske Bank, kontor og bibliotek, de resterende arealer huser en lang række specialbutikker. Sælger er DNP ejendomme P/S, der sælger til Keld Gregersen.

- Hasseris Bymidte er et veldrevet center i god stand, men det primære her er, at det er beliggende i et populært område med stor købekraft, siger Claus Sondrup, direktør Colliers Aalborg, der har været mægler på sagen.

- Når vi ser på investeringsejendomme over en bred kam, så er retail-segmentet relativt presset, men lige netop veldrevne centre i gode områder er en del af detailhandelen, der går godt. Selvom danskerne handler mere på nettet, så vil vi gerne i de fysiske butikker, hvis de vel at mærke formår at levere en oplevelse omkring købet, og her kan centre noget, forklarer han.  

Detaildelen af Hasseris Bymidte udgør ca. 40 procent, og der har været meget lidt tomgang de senere år, hvilket Colliers vurderer, også vil være billedet fremover.

- Min vurdering er, at lejersikkerheden er høj, og at køber dermed kan regne med lav tomgang også i de kommende år, siger Claus Sondrup, Colliers.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094