23948sdkhjf

Mille Food på vej med tre nye produkter

Efter i 13 måneder at have produceret og eksporteret tre produkter med modermælkserstatning til Kina er Mille Food i Hundested nu klar til at lancere to nye produkter til det kinesiske marked: Dels et til gravide kvinder, og dels et til børn mellem fire og syv år.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Begge de nye produkter er ifølge Mille Foods fabriksansvarlige, Martin Thomsen, standard i Kina: Gravide kvinder skal drikke det ene produkt, fordi det indeholder ingredienser, som er gode for fosteret, og også produktet til børn bunder i sundhed:

- Kineserne vil gerne have, at deres børn får de gode ting i mælk - vitaminer, kalk og så videre - men de stoler ikke på den friske mælk i Kina. Derfor er der et marked for pulverprodukter, ligesom modermælkserstatning, men med en anden ernæringsprofil, siger Martin Thomsen til avisen.

De to nye Kina-produkter blev sat i produktion på fabrikken i Hundested i sidste uge, efter at Mille Foods har brugt adskillige måneder på at få de nødvendige tilladelser fra Kina.

Også til det danske marked er Mille Food på vej med en nyhed - en økologisk modermælkserstatning, som ventes ude i de første butikker i maj eller juni, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078