23948sdkhjf

Dankort bliver brandvarmt op til påske

Påsken er altid garant for store handelsdage med Dankort - særligt onsdagen inden helligdagene bliver vores Dankort brandvarmt

Påsken er over os, og er traditionelt et af de tidspunkter på året, hvor vi svinger vores Dankort allermest ivrigt.

I dag, onsdag op til påske, har historisk været en af de allerstørste handelsdage på året.

Selvom sidste års handel ikke helt kunne matche året før, så var onsdagen op til påske igen en af de helt store handelsdage. Her blev der handlet for 1.731 mio. kr. på Dankort, hvilket nærmer sig de allerstørste handelsdage omkring jul.

- Vi oplever hvert år, at dagene op til påske er blandt de helt store handelsdage på året, kun overgået af de travleste dage omkring jul og black friday. Så mon ikke vi ser det samme igen i år, og at vores Dankort bliver brandvarmt særligt onsdag inden påske, siger Jeppe Juul-Andersen, direktør med ansvar for Dankort hos Nets.

Også Dansk Erhverv forventer travlhed i påskedagene:

- De store helligdage er traditionelt lig med store handelsdage. I år falder påsken blot 14 dage efter, at danskerne har fået mere end 16 mia. kroner tilbage i skat. Og når det sammenholdes med, at forårssolen titter frem, så kommer der ikke blot gang i dagligvarehandelen med køb af sild og snaps til påskebordet, men også i byggemarkeder og havecentre, hvor der købes nye planter, havemøbler og græsslåmaskiner, siger Brian Mikkelsen, administrerende direktør i Dansk Erhverv .

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125