23948sdkhjf

Landmad.dk får comeback

Landmad.dk, der blev etableret af Louise Dolmer i 2011, og som gik konkurs i 2017, bliver nu relanceret over hele landet.

Det skriver Jyllands-Posten.

Bag relanceringen står ikke mindst mangemillionæren Troels Holch Povlsen, som købte konkursboet Landmad.dk for at udnytte de mulige synergier i De 5 Gaarde, som han er medejer af.

Tidligere satsede Landmad.dk på at sælge lokalt producerede varer i egne butikker, typisk drevet på franchise-basis. Men nu kommer der et nyt koncept, hvor der ikke står Landmad på butikkerne, men på varerne.

- Jeg tror, at det, der gik galt, var at basere en butik på kun lokaltproducerede fødevarer. Det, vi gør nu, er med en lidt anden tilgang til markedet. Vi vil fortsat udvinde og udvikle lokaltproducerede fødevarer. Men vores tilgang er nu, at det skal være et detailprodukt, som også skal kunne findes inde i byerne. Nu skal vi ud i detailbutikkerne med lokale fødevarer til de eksisterende detailbutikker, som så skal distribuere varer fra Landmad.dk, siger direktør Jeppe Kvorning til Jyllands-Posten.

Avisen nævner, at det endnu ikke er på plads, hvilke butikker der får varerne på hylderne, men at det ifølge direktøren vil blive offentliggjort "om kort tid".

Stifteren Louise Dolmer, der begyndte med en enkelt Landmad-butik i Grenaa, fik hurtigt appetit på meget mere. I et interview med Food Supply i 2015 nævnte hun, at hun regnede med at nå op på 45-50 butikker i løbet af få år, men sådan skulle det altså ikke gå.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095