23948sdkhjf

Svane Køkkenet fortsætter den norske ekspansion

Butik nummer otte slår dørene op

Svane Køkkenets gør det igen, åben er butik i Norge. Denne gang i Drammen nær Oslo. 

Det oplyser køkkenkæden i en pressemeddelelse. 

Butikken er det danske køkkenmærkes ottende butik i Norge, og åbningen sker som et led i en strategi om at ekspandere i det norske.  

Indehaver Line Nesdal har ansat to andre erfarne køkkenfolk til sit team i den 400 kvm store konceptbutik, som åbner på Nedre Torggate den 25. april. 

De to nyansatte køkkenkonsulenter er Marius Strandseter og interiørdesigner Monica Bergodd med henholdsvis 5 og 14 års erfaring fra køkkenbranchen. Line Nesdal har selv arbejdet med køkkener og bad i 15 år. 

Konceptbutikken indretter Line Nesdal i tæt samarbejde med Svane Køkkenets design- og konceptansvarlige, arkitekt MAA Rolf Birk. 

Ser gerne dobbelt så mange butikker i Norge
Tilbage i januar åbnede kæden sin norske butik nummer syv i Trondheim: 

- Vi har oplevet stor opmærksomhed omkring den nyåbnede butik i Trondheim, og vi ser frem til at opleve, hvordan beboerne i Drammen tager imod det danske køkkenkoncept, siger kædechef Torben Nielsen fra Svane Køkkenet. 

For at styrke indsatsen på det norske marked har Svane-kæden etableret en selvstændig, norsk salgsorganisation. 

Da planerne for butikkerne i Drammen og Trondheim blev præsenteret sidste år, stod det også klart, at otte butikker ikke er målet. Langt fra

- Vi har kig på otte til 10 byer, hvor vi ønsker at etablere Svane Køkkenet, når vi finder de rigtige forhandlere, sagde administrerende direktør Ole Lund Andersen fra køkkenkoncernen TCM Group, der står bag blandt andet Svane Køkkenet, dengang.

Bag Svane Køkkenet står Skandinaviens tredjestørste køkkenkoncern, TCM Group A/S, som er børsnoteret på Københavns Fondsbørs.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078