23948sdkhjf

Bornholmske Coop-butikker går online

Nu kan både fastboende og turister på Bornholm bestille deres dagligvarer online - og enten få dem leveret til døren eller afhente dem færdigpakkede fra to butikker.

Nu kan kunder på Bornholm bestille dagligvarer online hos deres lokale Coop-butik.

Fra denne uge kan man nemlig handle online i Kvickly i Rønne og Dagli'Brugsen Gudhjem, og dette er den første mulighed for online dagligvarehandel på Bornholm, fortæller Coop i en pressemeddelelse. 

Med Bestil&Hent kan kunden lægge en ordre inden kl. 11 og afhente varerne samme eftermiddag, og timingen er perfekt i forhold til Folkemødet, hvor deltagerne i denne uge kan nu bestille varerne til afhentning eller levering.

- Vi har gennem de seneste år fået mange henvendelser fra borgere og turister på Bornholm, der har efterlyst muligheden for at købe dagligvarer online. Derfor er vi glade for, at vi nu kan opfylde ønsket, siger kommerciel direktør Morten Viktor, Coop.dk MAD.

Åbningen på Bornholm sker som led i en større udrulning, hvor Coop kombinerer sine fysiske butikker med onlinehandelen.

16 butikker er foreløbig med i ordningen, og over de kommende måneder kommer mange flere med.

- Dette er det initiativ, der kan give online-handel med dagligvarer sit afgørende gennembrud i Danmark. For med dette tilbud kombinerer vi nemlig den lokale styrke i form af lokalt udvalg af varer med online-handelens bekvemmelighed, siger kommerciel direktør Morten Viktor, Coop.dk MAD.

Udover at kunderne kan hente varerne på butikkens parkeringsplads, er det også muligt at få leveret varerne direkte til døren.

Bestillingen skal ske inden kl. 23.59, hvis leveringen ønskes den efterfølgende dag.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187