23948sdkhjf

Forbrugerrådet Tænk slår fast: Lidl er billigst på økovarer

Økovarer er billigst i Lidl. Det viser Forbrugerrådet Tænks nyeste pristjek på købet af 15 økologiske kolonialvarer hos 12 dagligvarekæder i Danmark.

De billigste økologiske produkter finder du i Lidl.

Det står klart, efter Forbrugerrådet Tænk for anden gang i år kårer Lidl som vinder af et pristjek blandt 12 dagligvarekæder i Danmark, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse. 

I marts vandt Lidl Forbrugerrådet Tænks pristjek af 11 udvalgte økologiske frugter og grøntsager, og nu er Lidl altså igen billigst.

Denne gang på det samlede indkøb af 15 økologiske kolonialvarer, der er tilgængelige i samtlige af kæderne. Herunder fx pasta, te, kaffe, juice, marmelade og müsli.

Det fremgår af juniudgaven af Tænks magasin, som også angiver prisen på indkøbet til 219,36 DKK i alt – hvilket er 7,19 DKK og 7,24 DKK billigere end de nærmeste konkurrenter fra Bilka og Netto.

Hos Lidl er man naturligvis meget glad for resultatet:

- Vi vil altid tilbyde vores kunder den bedste kvalitet af økologiske produkter til den bedste pris. Med Forbrugerrådet Tænks økopristjek på kolonialvarer samt pristjekket på frugter og grøntsager tidligere i år har vi endnu et bevis for, at vi er det billigste sted at handle økologisk, siger CCO fra Lidl, Mikko Forsström, og fortsætter:

- Du kan gøre hele dit indkøb i Lidl, og selvom vi vil være billigst, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten - uanset om det gælder kolonialvarer, frisk frugt og grønt, vores mange danske produkter eller en anden kategori i vores store varesortiment.

Lidl har siden februar 2018 løbende tilføjet 300 nye produkter i butikkerne og er nu oppe på ca. 2.100 produkter fast på hylderne.

Ca. 15 procent af varerne i sortimentet er økologiske, og kæden arbejder løbende med at udvide med flere økologiske produkter i alle varekategorier.

Fakta
-Forbrugerrådet Tænks pristjek af økologiske kolonialvarer er baseret på indkøb af 15 udvalgte økologiske varer købt i 12 danske dagligvarebutikker d. 30. april 2019

-De økologiske kolonialvarer i testen var: finvalsede havregryn, honning, hvedemel, instant kaffe, æblejuice, hele kaffebønner, ketchup, marmelade, müsli, pasta, brune ris, saftevand, rørsukker, sort te og hakket eller flået tomat

Resultatet af testen blev:

•Nr. 1 – Lidl: 219,36 DKK.
•Nr. 2 – Bilka: 226,55 DKK
•Nr. 3 – Netto: 226,60 DKK (på grund af de næste identiske beløb, får Bilka og Netto en delt andenplads.

Læs hele pristjekket i Forbrugerrådet Tænks magasin for juni 2019 på taenk.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125