23948sdkhjf

Klart til nyt butikscenter i Slagelse

Salling Group har søgt om tilladelse til at nedrive hotellet Frederik ll i Slagelse og i stedet opføre nyt butikscenter.
Det har været en kendt sag, at Salling Group ikke havde interesse i at drive hotel Frederik II i Slagelse. Derfor har koncernen søgt om at få lov til at nedrive hotellet, der har længe har været lukket, for i stedet at opføre et nyt butikscenter med plads til større udvalgsvarer, skriver sn.dk.

Ønsket er nu efterkommet af Slagelse Kommune via et nyt plangrundlag for området, der giver mulighed for dels at nedrive hotellet, og dels at opføre en ny bygning på 7.800 kvm, der kan indeholde 4-8 butikker i størrelsesordenen fra minimum 1.000 kvm pr. lejemål.

BR på plads allerede
Hvornår nedrivningen påbegyndes vides ikke, men det forventes at ske meget snart, i takt med at de nye lejekontrakter bliver indgået. Udlejning af det nye centerområde er lagt i hænderne på Nordicals Sjælland P/S, og direktør og partner Henrik Nikolajsen forventer stor interesse for det nye projekt.

- Med Bilka som nabo, og den første lejer på plads i form af BR, forventer vi ikke, at det bliver særlig svært at udleje de øvrige udvalgsvarebutikker, siger Henrik Nikolajsen til sn.dk og fortsætter:

- Det er nye lejemål, en fantastisk beliggenhed, og Bilka - der i sig selv har en stor tiltrækningskraft - som nabo, så kan det ikke bliver meget bedre. Men vi ønsker selvfølgelig også et bredt udvalg af butikker, så centret i sig selv får en stor tiltrækningskraft. Det bliver spændende at få nogle lejekontrakter på plads, så nedrivningen kan komme i gang. Vi forventer indflytning primo 2021.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093