23948sdkhjf

Netto åbner ny butik i Helsingør

Den 18. juli slår Netto dørene op til deres nye butik på Blichersvej i Helsingør.

Butikken åbner med Nettos helt nye butikskoncept, der skal løfte hele indkøbsoplevelsen. Butikken vil adskille sig fra en typisk Netto, idet både indretning og look-and-feel har fået et gennemgribende løft. Og derudover vil butikken opleves anderledes, da alt fra musik og varer til Netto-medarbejdernes tøj er opdateret.

– Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere, fortæller Michael Løve, der er direktør i Netto.  

Butikschefen i den nye Netto-butik er Nikki Kristoffersen.

Han er 27 år gammel, og født og opvokset i Helsingør. Nikki startede i Netto da han var 15 år som servicemedarbejder, og har siden hen været rundt i en håndfuld butikker, hvor han gennem tiden har arbejdet sig hele vejen fra servicemedarbejder og op til butikschef. Nikkis store drøm er at blive distriktschef en dag.

Nettos nye butik i Helsingør er en af i alt 70 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2019. Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres og forvandles, så de står klar i det nye koncept.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.301