23948sdkhjf

Domino's klar igen med ny ejer

Den konkursramte danske afdeling af Domino's Pizza er blevet overtaget af australske Dominos Pizza Enterprise, og i dag slår den nye ejer dørene op til den første genåbnede butik. Den ligger i Roskilde, hvor også kædens hovedkontor ligger.

Det skriver Berlingske Tidende.

Den danske afdeling erklærede sig selv konkurs efter at have været genstand for en stribe negative historier om fordærvet med og andre kritisable forhold.

Australieren Kellie Taylor bliver dansk landechef med ansvar for drift og opbygning, og hun skal også stå for de kommende åbninger, som især bliver i omkring København, men også i Aarhus, Odense og Randers, skriver avisen. Foreløbig er planen, at der skal åbnes 16 restauranter i Danmark.

Kritikken af Domino's kom ikke mindst i TV2-programmet Operation X, som afslørede, at selskabet systematisk fuskede med datomærkningen af ingredienserne.

Det førte til, at Fødevarestyrelsens Rejsehold aflagde besøg i Dominos 30 restauranter i september sidste år. 22 af dem blev sanktioneret af Fødevarestyrelsen.

Ifølge Berlingske vil Domino's Pizza i Danmark blive ændret på en række områder - blandt andet kommer der nye ting på menukortet, ny indretning, ny medarbejderkultur, hygiejnetjek og en kortere udbringningstid. Prisen på udbringning bliver også sat ned, så levering kommer til at koste 15 kroner ved kortere afstande.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141