23948sdkhjf

Max Burger lancerer veganske milkshakes

Som den første burgerkæde i Danmark lancerer MAX Burger den 27 juni veganske "milkshakes" på alle sine restauranter i Danmark, Norge og Sverige.

Burgerkæden Max har gennem længere tid mærket en stigende efterspørgsel på alle sine vegetariske og veganske burgere, og har set en tredobling af salget af disse i Danmark siden 2016, hvor menuen blev væsentligt udvidet.

Delifresh Plant Beef, som er den helt nye plantebaseret "bøf", står således for en tredjedel af salget i den netop lancerede sommerburger Spicy Avocado.

Der har derfor også været et stort ønske om et vegansk alternativ til de meget populære Luxusshakes som er mælkebaserede.

Efter en succesrig testlancering på enkelte restauranter i Stockholm, der startede for et år siden, er turen nu kommet til alle restauranter i Skandinavien.

- Vi ser frem til endelig at kunne give mange af vores gæster der foretrækker vegansk mad, et rigtigt velsmagende alternativ til den mælkebaserede Luxusshake, siger Michael Raffnsøe, partner og medejer af We Love Burgers A/S som driver de danske Max-restauranter.

- Der findes mange motiver til at flere og flere tilvælger vegansk - enten helt eller delvist som del af deres madvalg. Det kan være et ønske om egen sundhed, klimaet eller dyrevelfærd. Som en del af vores bæredygtighedsarbejde, er vi derfor glade for at kunne tilbyde en plantebaseret Luxusshake, uden at der gives afkald på den gode smag, tilføjer han. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078