23948sdkhjf

Meny gemmer tobakken væk

Med indgangen til juli har Meny gemt tobakken i kædens 115 butikker                  

- Vi besluttede at ville gemme tobakken væk i Meny sidste efterår, og efter at have testet en række forskellige løsninger, kan vi med glæde konstatere, at afdækningen nu er gennemført i hele kæden. Det har været vigtigt for at os at finde en løsning med den fornødne kvalitet i forhold til vores butiksstandard, og at løsningen også kan fungere i forhold til såvel vores medarbejdere som kunderne, udtaler kædedirektør i Meny, Kenneth Pedersen.

CSR & public affairs manager i Meny, Mogens Werge, fortsætter:

- Vi er naturligvis også opmærksomme på den diskussion, der er i samfundet om tobakkens skadelige virkninger, og det er da en bekymring vi deler, og vi ønsker også at give vores bidrag til den første røgfri generation og reducere impulssalg af tobak.

- Vi havde gerne set en lovgivning således, at alle der sælger tobak skal følge de samme regler, men der gik desværre profilering i at komme først med at gemme tobakken væk. Dermed gav vi i handelen i virkeligheden politikkerne de bedste undskyldninger for at undlade den regulering, som ville have haft den største effekt, siger Mogens Werge.

Læs mere om: Meny
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094