23948sdkhjf

Formland er åbnet for 71. gang: Tema afspejler tiden

I 35 år har der været afholdt Formland-messe i MCH Messecenter Herning, som er Danmarks største interiør- og designmesse.

Formland Autumn 2019 åbnede i går torsdag og har fokus på nytænkning og forandring. Messen byder på både produktnyheder og talks, det skriver MCH i en pressemeddelelse.  

Besøgende på messen i går fik en peptalk fra ledelsesrådgiver og foredragsholder Torben Wiese, der talte om at bryde vaner og være forandringsskabende.  

En taberstrategi
- Man skal være forandringsparat, ja, men det er ikke nok alene. Nævn mig en virksomhed i verden, der er blevet nummer et af at være parat? Det er en taberstrategi. Vi ønsker os mennesker, leverandører, partnere og udstillere på Formland, der er forandringsskabende, fastslog Torben Wiese, som fortsatte:

- Hjernen elsker vaner, for det føles trygt at gøre, som vi plejer. Men der sker rigtig mange forandringer nu om dage. Min opfordring er derfor løbende at spørge dig selv, om der er noget, du skal justere - og spørg også dine kollegaer, om der er noget, I skal justere? Gode vaner hjælper jer til at nå jeres mål, mens dårlige vaner forhindrer jer i at nå dem. Jeg håber derfor, at Formland bliver den mest vanebrydende messe for jer nogensinde.

Meget er sket siden den første messe i 1984 og administrerende direktør i MCH Georg Sørensen indledte den officielle åbning med at tale om forandring.

468 udstillere
- Det har i sandhed været 35 år, der har budt på en verden, et samfund og dermed også jeres markeder i konstant forandring. 35 år, der har budt på medgang og modgang. 35 år, der har budt på et Formland, hvor vi hver eneste gang i fællesskab har gjort os umage med at afspejle tiden, sagde Georg Sørensen.

Det er muligt at besøge messen til og med søndag og besøgende kan opleve 468 udstillere fordelt over ti messehaller blandt andre Normann Copenhagen og Rosendahl Design Group.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109