23948sdkhjf

Spar åbner flagskibsbutik i Sydhavnen

Beboerne i Københavns Sydhavn kan glæde sig over, at dagligvarekæden Spar den 22. august slår dørene op til en spritny butik på Teglholmen, nærmere bestemt Støberigade 27.

Dagrofa står bag den nye butik,som er bygget i tæt samarbejde med Spar International - som udgør verdens største kæde af købmænd med over 13.000 butikker i 48 lande, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Butikken rummer forskellige internationale koncepter.

Den nye butik er 698 m2 og tilbyder beboerne et stort frugt- & grøntudvalg og økologiske produkter, juicepresser, nøddebar og et bredt convenience-sortiment med sandwich, salater og nemme retter.

Som den første Spar i Danmark samles økologi, veganske, vegetariske og glutenfrie produkter ét sted under det internationale koncept, Spar Natural, der fokuserer på bæredygtige og nemme løsninger for forbrugeren.

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan åbne vores fjerde Spar-butik i København, og at det denne gang bliver på Teglholmen, som er et super spændende byområde i rivende udvikling. Jeg ser frem til at give bydelens beboereen stærk lokal dagligvarebutik og er spændt på at se, hvordan butikkens nye koncepter kommer til at klare sig i København, hvor konkurrencen på dagligvaremarkedet er benhård', siger Richo Boss, kædedirektør i Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Købmanden i den nye butik bliver 32-årige Ronnie Borregaard, som er hentet fra Meny i Randers.

Ronnie Borregaard har desuden erfaring fra flere store dagligvarebutikker i hovedstaden, hvor han har leveret stærke resultater.

- Den her dag har jeg glædet mig til', siger Ronnie Borregaard.

- Gennem de sidste mange måneder har Spar og jeg arbejdet på at skabe en ny indkøbsoplevelse. Gennem samarbejde med små leverandører, er det lykkes os at få specialvarer fra Sydeuropa,"zero waste"-produkter, økologi, specialkost, spiritus og meget andet, der normalt kun findes i specialforretninger, fortæller han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094