23948sdkhjf

Bolia åbner endnu et showroom

Den danske designkæde har succes i Schweiz og åbner derfor endnu et showroom. Den 6. september kan indbyggere og turister i Basel opleve det skandinaviske design op en adresse midt i byen, det skriver virksomheden i en pressemeddelelse. 

I det nye eksklusive showroom vil kunderne opleve et helt nyt butikskoncept og den netop lancerede 2020 designkollektion indhyllet i et skandinavisk univers, der inviterer naturen, bæredygtige materialer og kreativitet indenfor.

-Vi er utrolig glade for den varme modtagelse vores koncept og kollektion har fået i Schweiz. Igennem en god kombination af egne showrooms, nethandel og lokale forhandlere, har vi bygget en stærk platform på markedet. Vores fjerde showroom i Schweiz skal give vores kommende kunder i Basel en ny oplevelse ud over det sædvanlige, og samtidig præsentere vores fortolkning af ny skandinavisk design og kreativitet, siger adm. direktør for Bolia.com, Lars Lyse Hansen i pressemeddelelsen. 

Næste år følger det femte showroom, som åbner i Luzern i løbet af foråret 2020. 

Bolia.com er en dansk designvirksomhed med 58 konceptbutikker i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Belgien, Holland, Schweiz, Østrig og Frankrig, webshops i 30 lande, samt mere end 450 forhandlere i 51 lande over hele verden. Bolias design team består af mere end 40 internationale designere, der skaber to årlige kollektioner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094