23948sdkhjf

Dansk elektronikgigant lancerer nyt butikskoncept

Nyt koncept skal sikre, at mindre specialbutikker fastholder nærheden og kontakten til kunderne.

EL-Salg lancerer et nyt butikskoncept i Danmark, der skal fungere som supplement til nethandlen, løfte detailhandlen og bringe de mindre specialforretninger tættere på deres kunder igen, fortæller virksomheden.

Fjernsyn, computere, hvidevarer og forbrugerelektronik skal nu også kunne købes der, hvor de danske forbrugere handler deres dagligvarer, skriver El-Salg i en pressemeddelelse. 

Tomas Holm Hedehus, adm. direktør i A/S EL-Salg forklarer, at shop-in-shop-konceptet skal skabe et nyt og konkurrencedygtigt supplement til onlinehandel og styrke lokalsamfundene rundt om i landet:

- Antallet af tomme og lukkede butikker rundt om i lokalsamfundene taler deres eget tydelige sprog. Nethandel og vandring fra land til by har vanskeliggjort det at drive specialforretning i mange byer i Danmark.Faktum er dog, at tre ud af fire hårde hvidevarer forsat handles i fysiske butikker, og det betyder, at vi skal gå nye veje og være tilgængelige på andre måder for at kunne dække behovet hos de kunder, der forsat ønsker at handle i fysiske butikker, siger han. 

Stor succes med testbutik i Skanderborg
Kunderne i SuperBrugsen i Skanderborg blev 1. august de første til at benytte det nye butikskoncept i Danmark.

En 100 m2 stor butik blev etableret i SuperBrugsens butik, hvor medarbejdere fra EL-Salg stod for salget af forbrugerelektronik og hårde hvidevarer.

Udover den normale handel i butikken, er det også muligt at handle via touchscreens, hvor kunderne selv eller med bistand får adgang til EL-Salgs mere end 12.000 varenumre.

- På den måde skaber vi en hybrid mellem det at handle i en fysisk butik og det at handle på nettet, siger Tomas Holm Hedehus.

EL-Salg har 170 butikker rundt om i Danmark og er Danmarks største frivillige detailkæde. EL-Salg er en del af indkøbsfællesskabet Euronics International, der inkluderer 11.000 butikker i 31 lande.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187