23948sdkhjf

Værktøj, fliser, isenkram: Nyt byggemarked åbner på 12.500 m2

Bauhaus er i fuld gang med at gøre klar til åbning og har sorteret i de næsten 1000 ansøgninger, de har fået til stillinger i det nye byggevarehus i Gladsaxe. Det skriver Bauhaus i en pressemeddelelse.

125 kommende ansatte er nu klar til oplæring. Og der er en bestemt ting, byggevarefirmaet er gået efter i udvælgelsen.

- Vi har især fokuseret på at finde personer med en høj tolerance og menneskelig forståelse. De næste måneder kommer de gennem Bauhaus’ uddannelsesforløb, hvor de bliver oplært i deres fagområde, så de bliver eksperter på deres felt og kan levere kvalificeret rådgivning til både private og professionelle kunder, siger varehuschef Claus Liboriussen.

Både salgschefer og salgspersonale er ansat. De skal nu arbejde på at blive skarpe på deres nye fagområde, it-systemerne og den særlige måde, de skal arbejde på i Bauhaus, lyder det fra virksomheden.

Rådgivning om både trailere og værktøj
De 125 medarbejdere består af både lokale og folk udefra. Fælles er, ifølge Bauhaus, at de er villige til at ville lære både at rådgive om udleje af trailere og vejlede om køb af værktøj eller hvad det måtte være, kunden er på udkig efter.

- Har de en særlig faglighed i forvejen, er det selvfølgelig en ekstra bonus, men vi sørger for, at alle medarbejdere kender vores produkter til bunds, så de kan hjælpe kunderne videre med sparring og rådgivning. Derfor arrangerer vi temadage med leverandørerne i løbet af sensommeren, og de enkelte afdelinger tager på virksomhedsbesøg og bliver kloge på deres fagområder og produkter.

De mange kvadratmeter bliver fyldt med hele 120.000 varenumre, og der bliver i øjeblikket arbejdet på at fylde hylderne.

- Vi er i fuld sving, og vi glæder os til at modtage kunderne, siger varehuschef Claus Liboriussen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078