23948sdkhjf

Ny salgsdirektør i Irma

Morten Vedel er udnævnt til ny salgsdirektør for Irma, fortæller Coop i en pressemeddelelse. 

Han er 44 år, og kommer fra en stilling som commercial director for 7-Eleven, hvor han havde ansvar for indkøb, sortiment og markedsføring.

Morten Vedel har en 20 år lang karriere i dansk dagligvarehandel med ledende stillinger hos Royal Unibrew, Carlsberg og Lantmännen.

I Irma får Morten Vedel ansvaret for driften af de 69 Irma-butikker.

- At komme til at arbejde for Danmarks mest innovative og kvalitetsfokuserede kæde på dette tidspunkt, hvor markedet er under hastig forandring, ser jeg som enaf branchens mest spændende udfordringer, siger Morten Vedel, der begynder i jobbet 16. september.

Han skal køre parløb med Irmas direktør Søren Steffensen.

- Irma står lige nu midt i en spændende transformation til det urbane madhus, målrettet de bevidste og nysgerrige forbrugere. Det betyder en større vægt på måltidsløsningeraf høj kvalitet. Derfor er jeg glad for at få en mand med Mortens erfaringer indenfor dagligvarer og convenience med på holdet, siger Søren Steffensen.

Morten Vedel efterfølger Jacob Elsborg, der netop er blevet administrerende direktør for African Coffee Roasters, som er Coop Danmarks kaffevirksomhed i Kenya.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141