23948sdkhjf

Kvik åbner tredje køkkenbutik i Aarhus

I forvejen er de to eksisterende butikker blandt de mest succesfulde af Kviks 150 butikker.

Da Brian Pedersen i 2015 overtog sin første Kvik-butik i Egå, gjorde han den på få måneder til den mest fremadstormende danske butik i kæden.

Læs også: Din Isenkræmmer fordobler antallet af medlemsbutikker i Jylland

Siden har han gentaget succesen i Tilst, ligesom virksomheden er nomineret til Børsens Gazelle-pris for hurtigtvoksende virksomheder – og 14. september åbner Brian Pedersen sin tredje butik i Aarhus – i Viby.

Det fortæller Kvik i en pressemeddelelse. 

Ingen andre køkkenbutikker har ekspanderet så voldsomt i Aarhus-området, men det giver mening, når man kigger på forbrugernes ønsker, forklarer indehaveren.

- Vi vil gerne have den sydlige del af byen med. Der er langt fra Mårslet til Tilst, og alle undersøgelser viser, at kunderne helst vil handle i lokalområdet, forklarer han.

Prisbevidste århusianere
- Jeg tror, jeg er en kombination af en god købmand og en ærlig bonderøv, der holder mit ord og gerne erkender en fejl – også over for kunderne. Det samme forventer jeg af mit hold. Vi går efter passionerede folk, der ikke er her bare for at have et job, men fordi de bliver glade i låget af at sælge køkkener og give en ekstraordinær service, siger Brian Pedersen.

Det er dog på ingen måde tilfældigt, at netop århusianerne har taget Kviks danske designkøkkener til sig, mener ejeren:

- Aarhus er en lille storby, og her er det okay at ville have noget fedt. Men man er samtidig meget prisbevidst. De århusianske kunder vil gerne behandles ordentligt, have en god kvalitet, men uden at betale overpris for den. Derfor passer Kviks koncept rigtig godt til byen. Kvik er virkelig god til at ramme de 5-7 køkkenserier, der rammer tidens tendens, og få dem produceret til overraskende lave priser. Vi er ikke trendsættere, men laver utrolig sjældent fejlskud, og det er en af grundene til, at vi kan tilbyde køkkener i så høj kvalitet til lave priser, forklarer han. 

Kigger efter nye forretningsområder
Omsætningen i de eksisterende Kvik-butikker i Tilst og Egå er mere end fordoblet på få år, ligesom de ligger i den absolutte top målt på indtægt blandt de danske Kvik-butikker.

Også Kviks udviklingsdirektør er imponeret over den iøjnefaldende højdespringer i Østjylland:

- Selv om vores franchisetagere med en gennemsnitsindtægt på 1 mio. kroner ligger usædvanligt højt i forhold til den øvrige detailbranche, skiller Brian sig markant ud. For mig at se er formlen på succes, at Brian er ambitiøs, tør sætte barren højt og ikke mindst sætter kunden i fokus, siger Holger Hansen, der er ansvarlig for udvikling af Kviks 150 franchisetagere.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.141