23948sdkhjf

Ny varehuschef i Ikea Taastrup

Mads Satsman-Nørhede har overtaget ansvaret for Ikea Taastrup. Han overtager stillingen fra Anders Olsen, der har været øverste chef i varehuset de seneste seks år.

Den nye varehuschef startede som lederaspirant i Ikeas kundeservice i 2004 og har gennem årene været både kundeservicechef, salgschef og senest stedfortrædende varehuschef.

Selvom der nu er en ny mand på posten, vil tingene ikke ændre sig radikalt. Mads Satsman-Nørhede har arbejdet tæt sammen med sin forgænger de seneste år om bl.a. at skabe inspirerende rammer og forbedre kundeoplevelsen i varehuset. Det arbejde vil fortsætte, fortæller Mads Satsman-Nørhede:

- Det har aldrig været vigtigere at møde kunden med et smil og med viden omkring hjemmeindretning. Derfor skal vi blive ved med at have fokus på kundeoplevelsen og gøre Ikea Taastrup til varehuset, man besøger for at få den fulde Ikea-oplevelse. Det kræver, vi har fuld fokus på inspiration, medarbejder-tilgængelighed, vare-tilgængelighed og vores services, siger han.

Ifølge den afgående varehuschef, Anders Olsen, er Ikea Taastrups position som en moderne og attraktiv arbejdsplads i trygge hænder med Mads Satsman-Nørhede som leder.

- Jeg er glad for, at det er Mads, der skal fortsætte den gode udvikling her i Taastrup. Han forstår vigtigheden af at være mere end blot en virksomhed, der sælger møbler. Jeg er sikker på, at han sammen med de 600 engagerede kollegaer vil udvikle varehuset og give vores mange besøgende en indkøbsoplevelse, der er helt i top, siger Anders Olsen, der fortsætter i en anden stilling i Ikea.

Læs mere om: Ikea
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125