23948sdkhjf

Kæmpestor interesse for nyt streetfoodmarked

Om alt går vel, kommer Randers lige omkring nytår med på det danske streetfoodkort.

En gruppe på seks erfarne erhvervs- og restaurationsfolk har fået overdraget nøglerne til det, der i den kommende tid skal omdannes til Randers Street Food - en stor havnebygning, hvor De Danske Sukkerfabrikker og senere shippingfirmaet Adolph Andersens Eftf. har holdt til.

Det skriver Randers Amtsavis, som også konstaterer, at initiativtagerne har rige muligheder for at få fyldt pladserne op: De har en liste med op imod 80 navne på folk, der er interesseret i at åbne en stand.

En af de seks nye streetfoodejere, Nicolai Michaelsen oplyser til avisen, at næsten halvdelen af alle restauranter i Randers har henvendt sig, og at der også er aktører fra både Grenaa, Viborg, Aalborg og andre større byer iblandt.

- For os er det ikke så vigtigt, om der er seks-syv madboder eller otte-ti madboder. For os er det vigtigste, at Randers Street Food bliver et sted, hvor alle har det godt. Det er ikke nok, hvis det er en god forretning for os. Det skal også være en sund og rentabel forretning for standholderne. Ellers bliver det ikke en succes, siger Nicolai Michaelsen til Randers Amtsavis.

Sammen med makkeren Heine Kjær driver han blandt andet to SushiMania-butikker i Randers og står også bag to takeawayrestauranter, Wåk Wåk i Randers og i Aalborg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079