23948sdkhjf

Møbelforhandler: Store fordele ved sammenlægning af Idemøbler og Ilva

Idemøbler er blevet til Ilva i løbet af sommeren. Tidligere på året kom det frem, at den danske møbelkoncern IDdesign, som ejes af Lars Larsen Group, havde valgt at slå de to kæder sammen under Ilva. 

I Vejle mener butikschef Kaj Jacobsen, at sammenlægningen af Idemøbler og Ilva bringer mange gode ting med sig, det skriver Fredericia Dagblad (frdb.dk). 

- Der er jo en synergieffekt; vi har fået det bedste fra to verdener. Vi har i Vejle pludselig fået et større og bedre udvalg. I baglandet skal man ikke længere bruge kræfter på at markedsføre to kæder, have to administrationer, to indkøb osv. Samtidig er vi styrket i forhold leverandører, lagerkapacitet og leveringsdygtighed. I dag kan vi levere varen hurtigere, fortæller butikschef Kaj Jacobsen til frdb.dk.

Vejlebutikken er desuden en af fire Ilva-butikker, der også har outlet. 800 kvadratmeter er dedikeret til nedsatte varer, der har små fejl og udstillingsmodeller. 

Det betyder dog ikke, at man vil finde en rodebutik. Butikschefen påpeger, at de er meget kritiske i forhold til, hvilke ting, de vil godtage. 

Ilva så sin begyndelse i 1961, hvor Jørgen Linde åbnede sin første butik J.L. Møbler. i 1977 skiftede han navn, og det forlyder, at han brugte forbogstaverne fra sin kone, Inger Linde, og tilføjede de to første bogstaver i ordet varehus.  

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094