23948sdkhjf

Menybutikker laver hattrick ved prisuddeling

Intet mindre end tre gange var Meny på scenen, da Landbrug & Fødevarer uddelte de prestigefyldte fødevarepriser ved Fødevaredagen 2019

Hele tre gange var fødevaremarkedet Meny på scenen, da Landbrug & Fødevarer uddelte de prestigefyldte fødevarepriser ved Fødevaredagen 2019.

Meny Mågebakken i Odense løb med Slagterprisen, Meny Domus Vista på Frederiksberg løb med Frugt- og Grøntprisen, og Meny i Aalborg på Otto Mønstedsvej løb med Mejeriprisen.

Meny endte altså med at løbe med alle tre eftertragtede fødevarepriser, og det var en glad og stolt kædedirektør, der så til, da Meny modtog priserne.

- Meny er en kæde, hvor fødevarekvalitet, servcie, inspiration og faglig kompetence er i højsædet. Derfor er vi naturligvis fantastisk glade for og stolte over, at vi er i stand til at vinde i alle tre kategorier. Det er et skulderklap til de tre dygtige vindere, deres teams og deres købmænd. Men det er også en anerkendelse af, at alle madarbejdere i Meny sikrer, at forbrugerne har et alternativ til discount, lavpris og triste indkøbsoplevelser. For os er det en bekræftelse af,at vores koncept virker og, at det altid kan betale sig at investere i talent og faglighed, siger kædedirektør Kenneth Holmen Pedersen.

Kvalitet i højsædet
Slagtermester Jacob Nielsen fra Meny Mågebakken var meget stolt over at have vundet den eftertragtede pris.

- Det er jo fantastisk at blive anerkendt for det arbejde og håndværk, vi efterhånden har lagt for dagen gennem mange år. Det har været en spændende rejse med vækst. Rent håndværksmæssigt arbejder vi efter de gamle dyder, hvor kvaliteten er i højsædet. Det kombinerer vi naturligvis med innovation og nysgerrighed i bestræbelsen på altid at levere de bedste varer til vores kunder, siger Jacob Nielsen.

- Netop kunderne skal der også lyde en stor tak til. De har altid været vores vigtigste sparringspartner på de fødevarer, vi tilbereder til dem.Det skaber en løbende udvikling og gør, at vi hele tiden kan imødekomme deres ønsker og krav, siger han.

Det startede som en drøm
Delikatesseleder og mejeriansvarlig i Meny Aalborg på Otto Mønstedsvej, Mette Pedersen, var også beæret over den fornemme anerkendelse.

- Det startede i sin tid med en drøm om, at skabe Aalborgs største og lækreste oste- og mejeriafdeling, hvilket vi nu har realiseret. Så at vi nu modtager denne prestigefyldte pris efter alt det arbejde og passion, der er blevet lagt for dagen, er en kæmpe anerkendelse til hele butikken, som vi er utroligt stolte af, fortæller hun.

- Det havde aldrig kunnet lade sig gøre uden vores passionerede medarbejdere og selvfølgelig vores fantastiske kunder, som vi elsker at kræse om med friske varer af høj kvalitet. Derudover er det fedt at være en del af en kæde, hvor vi kan være innovative og udleve vores passion med frie rammer til at skabe et godt sortiment for kunderne, siger Mette Pedersen.

En grøntafdeling i dag er ikke bare æbler og pærer
Grøntchef i Meny Domus Vista, Martin Coulthard Hansen, havde også svært ved at få armene ned.

- Det er helt overvældende selv for en garvet grønthandler, der efterhånden har været mange år i branchen. Vi har kæmpet, vi har knoklet, og vi har sejret. Det er en fantastisk rejse at være med på, og lige nu er vi et team af mega stolte madarbejdere og grøntgastronomer. Det har fra start været en virkelig dedikeret holdindsats, hvor teamet har lagt ånd og sjæl i det daglige arbejde, siger han. 

- Vi er enormt glade for prisen, men fundamentet for sejren er helt klart passionen for at inspirere og tilbyde de lækreste varer til vores kunder i butikken. Vi sparrer meget med vores kunder og tilbyder dem hele tiden nye varer. En grøntafdeling i dag er jo ikke bare æbler og pærer, men et sted, hvor kunderne virkelig har et stort fokus i forhold til de forskellige måltider, siger Martin Coulthard Hansen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189