23948sdkhjf

Værsgo bliver en del af Kop & Kande

Antallet af Kop & Kande-butikker er i dag blevet øget fra 92 til 103.

Kædens udvidelse sker, fordi Værsgo-kæden træder ind i Kop & Kande som andelshaver, og Kop & Kandes administrerende direktør glæder sig over den markante udvidelse.

 - Jeg er rigtig glad for den aftale, vi har forhandlet os frem til med Værsgo. Og jeg er rigtig glad for, at vi kan udvide antallet af Kop & Kande-butikker, så vi nu kan invitere danskerne indenfor i 11 nye butikker, siger Peter Rønn, administrerende direktør i Kop & Kande a.m.b.a., i en pressemeddelelse.

De 11 butikker ligger i Herning Centret, Brabrand, Skanderborg, Randers, Varde, Kolding, Aalborg, Odense, Helsingør, Glostrup og Hundige.

3C Retail står som andelshaver bag otte af de tidligere Værsgo-butikker, som nu får Kop & Kande-skilte på facaden, mens de tre butikker i Herning Centret, Brabrand og Skanderborg allerede har fået ny indehaver. Det er håbet, at der også kan findes selvstændige købmænd til de otte butikker, som 3C Retail står bag.

- Vi har et stærkt brand, der står solidt i markedet, og vi kan tilbyde vores medlemmer noget helt særligt. Derfor er jeg også sikker på, at vi snart finder nye købmænd til de otte butikker, så vi kan byde nye medlemmer velkommen i Kop & Kande-kæden. Det er nemlig hele tiden vores ambition, siger Peter Rønn.

 I forbindelse med indtrædelsen i Kop & Kande vil 12 af de nuværende Værsgo-butikker blive lukket. Der findes nemlig allerede Kop & Kande-butikker i de 12 byer, hvor de nuværende Værsgo-butikker lukker med udgangen af januar 2020. Derfor er lukningerne en del af en nødvendig konsolidering.

- Vi glæder os over, at en stor del af Værsgo's butikker fortsætter i andet regi, og at vi dermed også bevarer mange arbejdspladser. Det er det, der har været vores fokus. Vi havde selvfølgelig håbet, at vi kunne bevare alle butikkerne, men på grund af blandt andet konkurrencesituationen og dårlig driftsøkonomi har det ikke kunne lade sig gøre, siger Søren Ibsen, administrerende direktør i Værsgo.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.111