23948sdkhjf

Hvidevare-iværksættere bliver en del af landsdækkende kæde

Kewin Søgaard og Ivan Koluda har på få år gjort brugte hårde hvidevarer til en levevej for dem selv og tre ansatte.

De seneste tre år har Kewin Søgaard og Ivan Koluda fra Korsør repareret og solgt reservedele til hårde hvidevarer gennem onlinebutikken WhiteParts.dk.

Nu bliver WhiteParts.dk bliver en del af den landsdækkende, frivillige kæde EL-Salg, fortæller virksomhederne i en pressemeddelelse. 

Butikken startede som en bibeskæftigelse for de to iværksættere, men forretningen voksede sig hurtig så stor, at de begge var nødt til at sige deres jobs op og bruge alt deres tid på butikken.

Samtidig byggede de et ekstra ben på forretningen og begyndte at køre som servicemontører.

- Det var en meget naturlig udvidelse af forretningen, da det langt fra er alle vores kunder, der selv har lyst til at gå i gang med at udskifte reservedele på deres hårde hvidevarer, siger Kewin Søgaard, som efterhånden har fået så travlt som servicemontør, at han bruger det meste af sin arbejdstid hos kunder.

Åbner butik midt i Korsør
WhiteParts.dk bliver nu en del af den landsdækkende, frivillige kæde EL-Salg og åbner i den forbindelse en butik midt i Korsør på TeilmannsAlle 1.

- Det er en helt naturlig udvikling af vores forretning. Når jeg er ude ved kunder, får jeg flere og flere spørgsmål om, hvorvidt vi også kan levere og installere nye hårde hvidevarer. Det har vi nu gået og tygget på et stykke tid, så nu gør vi det sammen med EL-Salg-kæden, siger Kewin Søgaard.

- At kæden er frivillig betyder, at vi fortsat kan være herre i eget hus. Men ved at være en del af et stort kædesamarbejde får vi adgang til en enorm indkøbsmuskel, som gør, at vi kan købe vores produkter til en særdeles konkurrencedygtig pris.Det betyder, at vores kunder kan handle lokalt og få den gode service og samtidig vide, at de får produkterne til en skarp pris, siger han og peger også på, at EL-Salg-kædens udvidede garantiordning var vigtig for beslutningen.

- EL-Salg-kæden har fire års garanti på en lang række produkter. Vi er meget lokale, og derfor møder vi jo også vores kunder hos bageren og i idrætsforeningerne. Derfor er det en stor tryghed for os og vores kunder, at hvis der mod forventningskulle være noget galt, så kan man altså få repareret sin vare, siger Ivan Koluda.

Den lokale EL-Salg-butik i Korsør åbner den 5. oktober på adressen Teilmanns Alle 1 i Korsør.

EL-Salg har 170 butikker rundt om i Danmark og er Danmarks største frivillige detailkæde. EL-Salg er en del af indkøbsfællesskabet Euronics International, der inkluderer 11.000 butikker i 31 lande.

Se også: RetailNews tester de store elektronikforretninger online.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11