23948sdkhjf

Lidl bedst på prisen: Vinder Danmarks største pristjek af dagligvarer

Lidl vinder dagbladet BT's store pristjek af supermarkeder, fortæller kæden i en pressemeddelelse.  

BT har tjekket priserne på alt fra pasta til chokoladekiks og minimælk - i alt 97 forskellige varer, fordelt på fem varekategorier, er blevet testet i 11 dagligvarekæder, og her var Lidl billigst i samtlige fem kategorier.

I juni blev Lidl kåret som bedst på prisen, når det kommer til økologiske kolonialvarer af Forbrugerrådet Tænk, ligesom de også vandt Forbrugerrådet Tænks pristjek af økologiske frugterog grøntsager tidligere på året.

Også i Ekstra Bladets store pristjek i september løb Lidl med titlen som Danmarks billigste dagligvarekæde, hvor 30 forskellige varer blev sammenlignet.

I BT’s pristjek ender prisen på det samlede indkøb i Lidl på 1016,19 kr. med helholdsvis 1038,69 kr. og 1056,15 kr. til de nærmeste konkurrenter.

Resultatet glæder Lidl. 

- BT’s store pristjek svarer jo til Danmarksmesterskabet på pris for dagligvarekæder, hvor der er gennemgået et stort udsnit af danskernes fortrukne indkøbsvarer, så det her er bare endnu et bevis på, at Lidl bare er billigst, siger administrerende direktør Dirk Fust. 

Han garanterer, at selv om priserne er i bund hos Lidl, så er kvaliteten altid i top.

- Vi har gode samarbejder med kvalitetsbevidste, danske leverandører, og vi har en omfattende kvalitetskontrol fra mark til butik. Samtidig har vi et fantastisk netværk af lokale indkøbere på tværs af landegrænser, som hver eneste dag arbejder hårdt for at tilbyde kunderne den bedste kvalitet til den bedste pris, siger Dirk Fust.

BT’s pristjek er baseret på indkøb af 97 forskellige varer i 11 danske dagligvarekæder d.23. september 2019.

Resultatet af testen blev:

Nr. 1 – Lidl: 1016,19 kr.

Nr. 2 – Rema 1000: 1038,69 kr.

Nr. 3 – Aldi: 1056,15 kr.

Pristjekket har kørt i BT i uge 40.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172