23948sdkhjf

Spritnyt byggevarehus slår dørene op

Bauhaus Gladsaxe slår dørene op til det spritnye byggevarehus på Turbinevej 4, fredag den 11. oktober kl. 7.00. Og det hele starter allerede fra kl. 6.00, hvor der er kaffe, rundstykker, konkurrencer og underholdning på P-pladsen. Og festen fortsætter weekenden over med masser af åbningstilbud.

Det nye byggevarehus på 12.500 kvm rummer til såvel gør-det-selv-entusiaster som professionelle

- Vi er så klar til at modtage kunderne, og vi glæder os allesammen, siger varehuschef Claus Liboriussen, der sammen med sit team står klar til at møde kunderne.
- Noget af det, vi glæder os til at vise frem, er vores flotte inspirationsmiljøer. Du kan finde dit drømmekøkken eller dit nye badeværelse i vores 500 kvm. store udstilling, et nyt trendy gulv i Gulvshoppen med mere end 500 gulve, og du kan udforske Danmarks største udvalg af lamper i vores lampeshop, siger Claus Liboriussen stolt.

For gør-det-selv-folket og håndværkerne fremhæver varehuschefen ”World of Powertools” med det ham betegner som Danmarks største udvalg af el-værktøj og tilbehør, en kæmpe drive-in på hele 2.700 kvm og den store Proff Serviceafdeling med erhvervssælgere, der står klar med professionel rådgivning.

- Og jeg skal hilse og sige, at medarbejderne er helt på plads og næsten ikke kan vente på at møde kunderne og komme i gang med at rådgive dem om alt fra fliser, haveredskaber, bådudstyr, værktøj, indretning og meget, meget mere, siger Claus Liboriussen.

Fredag den 11. oktober kl. 6.45 holder Gladsaxes borgmester Trine Græse tale og åbner officielt byggevarehuset og dørene til de mange gode tilbud. Morgenens program styres sikkert i mål af Radio100 vært Lars Sandstrøm.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11