23948sdkhjf

Ilva-butik tilbage på oprindelige hænder

Fra den 1. november overtages bolighuset Ilva Rønne af Ernst og Ricky Madsen, som i dag driver flere butikker indenfor møbler, køkkener og gulve på Bornholm.

Hermed kommer bolighuset tilbage i hænderne på den oprindelige ejer, da det var Ernst Madsen der oprindeligt drev bolighuset som en del af IDEmøbler-kæden, indtil det blev opkøbt af kapitalfonden Axcel. 

- Vi glæder os utroligt meget til igen at blive en del af Danmarks største møbelkæde. Det var os, der for godt 10 år siden byggede butikken på Åkirkebyvej, og det var med en vis vemod, at vi afhændede den til Axcel kort tid efter. Vi vil køre butikken videre med eksisterende personale uden en masse ændringer. Dog vil vi udvide sortimentet med produktgrupper, hvilket vi mener, vil styrke kundeoplevelsen i butikken, siger Ernst Madsen.

I 2013 solgte kapitalfonden bolighusene til Lars Larsen Group, der har ejet Ilva siden. 

Han tilføjer, at den nuværende butikschef Morten Vang Rasmussen fortsat kommer til at stå i spidsen for butikken.

Samme koncept
Frem til den 1. november er Ilva Rønne blevet drevet fra kædens hovedkontor i Sabro ved Aarhus.

Ilva har i dag 40 bolighuse i Danmark, hvor tre af disse nu drives af private ejere. Alle bolighuse, uanset ejerforhold, drives under samme koncept og med samme store udvalg.

Kunderne kan dermed forvente det samme udvalg i Ilva Rønne efter 1. november, selvom det nu skifter ejer. De nye ejere har mulighed for at udvide udvalget yderligere, hvis de ønsker det.

- Bornholm er en lidt speciel case, og vi tror på, at lokalt ejerskab er den bedste løsning. På den måde sikrer vi et højt dagligt serviceniveau og den rette nærhed til, hvad der rør sig på øen, og vi glæder os over, at Ernst og Ricky er tilbage i familien, fortæller administrerende direktør for ILVA, Rami Jensen.

I forbindelse med overtagelsen af ILVA Rønne har man valgt at samle møbelkompetencerne ét sted, og derfor lukker Hjemme Hos i Aakirkeby ved årsskiftet, mens My Home i Aakirkeby fortsætter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14