23948sdkhjf

Jysk-boss ser opkøbsmuligheder i en nedgangstid

Jysk kunne i går løfte sløret for endnu en rekordomsætning, men topchef Jan Bøgh fortalte i den forbindelse, at salget nu går langsommere i koncernens butikker.

Som for så mange andre har kombinationen af usikre forbrugere og hastigt stigende udgifter til energi og råvarer gjort tilværelsen sværere, men Jysk-bossen ser også muligheder i den aktuelle situation.

Det siger han til Finans.

– Hele detailsektoren i Europa er lige nu som os selv præget af høje omkostninger og tilbageholdende forbrugere som konsekvens af høj inflation. På samme tid har alle meget store lagre af varer. Det kan være en dårlig cocktail for nogle, hvis det likvide beredskab ikke er til stede. Vi har en styrke ved at være økonomisk stærk. Selvfølgelig ligger også andre på lur derude, men der gives muligheder i en tid som denne, siger Jan Bøgh til mediet.

Jan Bøgh tog d. 1. september hul på sit nye job som CEO og President for Lars Larsen Group Retail. I den nyoprettede stilling får han ansvaret for at “styrke retailvirksomhederne på tværs af koncernen og fokusere på mulighederne for yderligere opkøb”, mens han det næste år sideløbende vil overdrage det fulde direktøransvar i Jysk til arvtageren Rami Jensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095