23948sdkhjf

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Det er lidt vildt at tænke på, men her får I statistikken:

75 procent af det samlede fødevareindtag stammer fra de samme 15 afgrøder og fem dyrearter.

Derfor er der stærkt behov for nytænkning i den danske fødevare - og food service-branche. Unilever tager fat om debatten "Fremtidens bæredygtige fødevarer", når de onsdag den 6. november inviterer food service-sektoren til seminar og debatmøde.

Seminaret sætter fokus på behovet for produktion, indkøb og anvendelse af nye bæredygtige fødevarer som en central forudsætning for indfrielsen af klimamålene.

Afsættet tages i en ny rapport – Future50Foods – udarbejdet af WWF i samarbejde med Unilever/Knorr på globalt plan.

Hvordan skaber vi velsmagende og klimavenlige fødevare-løsninger, som både er
miljømæssigt og økonomisk bæredygtige? 

På seminaret deles konkrete erfaringer fra den private og offentlige sektor - og så præsenterer WWF og Knorr (Unilever) naturligvis også 'Future50Foods'.

Der er begrænset antal pladser. Tilmelding og betaling sker på: ufsnordic.nemtilmeld.dk senest 23. oktober. Betalingen på 200 kr. pr. deltager går ubeskåret til WWF. Eventen foregår på Crown Plaza, Ørestaden i København den 6. november fra kl. 14-17. 

Program
• Velkomst - ved Peter Dahl, Unilever Food Solutions
• Sådan redder vi klimaet og verdens natur – ved Bo Øksnebjerg, generalsekretær for WWF
• Paneldebat - Hvilke indsatsområder og muligheder har vi allerede defineret inden for Food Service, og hvordan skal vi arbejde videre - med Michael Minter, programchef for Fremtidens Fødevarer hos Tænketanken Concito, Borgmester Franciska Rosenkilde fra Københavns Kommune og Fredrik Sandström, Executive
Director of Strategic Operations hos BC Hospitality Group – samt Bo Øksnebjerg
og Peter Dahl. 

• Afrunding, networking og smagsprøver på Fremtidens Nye Fødevarer.

Hold dig opdateret med RetailNews

Ja, jeg accepterer Nordiske Mediers betingelser og kommunikationsvilkår

Kommentarer (0)
Forsiden lige nu
1

Samfundssind: Matas betaler lønkompensation tilbage til staten

Matas er vendt tilbage med raketfart efter nedlukning, og nu betaler virksomheden hele sin lønkompensation tilbage med tak.

1

Lagkagehuset indrykker modsvar i aviser efter stormvejr

Beskyldninger om at sende penge fra statslige hjælpepakker i skattely har ramt Lagkagehuset den seneste tid.

Dan Duck trækker Fødevarestyrelsen i retten - kræver "tocifret millionbeløb"

20-årig bliver restaurantchef hos hurtigtvoksende burgerkæde

Coop reducerer sit samlede energiforbrug med over 20 procent

Mand stukket adskillige gange med kniv i 7-Eleven

Nyhedsbrev

13.126 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Annoncér i nyhedsbrevet
Se det seneste nyhedsbrev.

Mindre pillepakninger er en succes i indsatsen mod selvmord

Fiskefabrik genåbner efter corona-lukning

Onlinesalg driver Matas frem - trods corona

Fleggaard-butik drejer nøglen om

Nu åbner to corona-sikrede drivhusrestauranter

En uge efter genåbningen: Politiet roser restauranter, cafeer og værtshuse

Fødevarestyrelsen kommer efter beskidt Fakta-butik for tredje gang

Jensens Bøfhus med plus for første gang i årevis

OK øger støtten til foreningslivet med 30 procent

Lokale klubber og foreninger får ekstra hjælp til at klare sig igennem coronakrisen.

Michelin-restauranter konkurs: Kreditorer står i kø med millionkrav

Tomatketchup er kaldt tilbage

Pizzeria-ejer tjente penge på at købe sine egne pizzaer

1

Coronakrisen har fået os til at købe mere dansk

Til midnat blev den sidste mentolcigaret solgt i Danmark

Dansk tobaksgigant øger salget i kvartal præget af corona

Scandinavian Tobacco Group tør igen komme med en prognose for hele året, men usikkerheden er stor.

Netto runder milepæl

Corona-krise kaster skygge over rekordhalvår for Danish Crown

Rekordmange nye øl tappes på dåse

1

Færre end normalt spiser ude trods restauranters åbning

Aarhusianske restauranter dropper buffeten

Bøtterne med bland selv-slik bliver åbnet igen

Restauranters åbning betyder intet uden gæsters købelyst

Der skal være to kvadratmeter per gæst på restauranter

Kunderne er blevet bedre til at huske at tage en pose med

Populær pantstation vender tilbage til Rødovre Centrum

Løgpølse ramt af plastikbøvl

Kims tabte også, fordi chipsene er rillede

Tre mænd begik røveri mod brugs i Nordsjælland

Kollaps i olieprisen giver laveste inflation i fire år

Politiet beklager: Lukkede spisesteder ved en fejl

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Små handlende får en ekstra hånd

Håndspritstander incl håndsprit - se her ;)

COVID-19: Standarder er essentielle for værnemiddel-logistik

Stender Entreprise bygger ungdomsboliger i Slagelse

Nem frokostordning

3D-print faciliteter baner vejen for grønnere fremstilling

Når der ikke må gå fisk i maskineriet

Brancheorganisationen EESPA: Vi skal holde handlen i gang

Unboxing – Er din indpakning værd at pakke ud?

Tal med medarbejderne om den nye hverdag

6 myter om lagerautomatisering

Spar 90% CO2 på dine transporter

Bannere i god kvalitet til en god pris

Butikker skal tage imod kontanter - også under Corona krisen

Skal du udveksle EDI med en eller flere detailkæder?

Miljørigtig emballage - nøglen til din e-handelssucces

Hvorfor skal du vælge refurbished, når du køber IT?♻

Messekit med spritstander U/B

Danmarks eneste producent af RC4-certificeret sikring

10 År SolutionWeb - Tak!

Med fokus på accessoires

ASSA ABLOY berøringsfri kontakt

Giv dit input til den teknologiske udvikling

HCS tilbyder fossilfri transport

Nyt katalog: Forsendelsesemballage til din webshop

Send til en kollega

0.141