23948sdkhjf

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Det er lidt vildt at tænke på, men her får I statistikken:

75 procent af det samlede fødevareindtag stammer fra de samme 15 afgrøder og fem dyrearter.

Derfor er der stærkt behov for nytænkning i den danske fødevare - og food service-branche. Unilever tager fat om debatten "Fremtidens bæredygtige fødevarer", når de onsdag den 6. november inviterer food service-sektoren til seminar og debatmøde.

Seminaret sætter fokus på behovet for produktion, indkøb og anvendelse af nye bæredygtige fødevarer som en central forudsætning for indfrielsen af klimamålene.

Afsættet tages i en ny rapport – Future50Foods – udarbejdet af WWF i samarbejde med Unilever/Knorr på globalt plan.

Hvordan skaber vi velsmagende og klimavenlige fødevare-løsninger, som både er
miljømæssigt og økonomisk bæredygtige? 

På seminaret deles konkrete erfaringer fra den private og offentlige sektor - og så præsenterer WWF og Knorr (Unilever) naturligvis også 'Future50Foods'.

Der er begrænset antal pladser. Tilmelding og betaling sker på: ufsnordic.nemtilmeld.dk senest 23. oktober. Betalingen på 200 kr. pr. deltager går ubeskåret til WWF. Eventen foregår på Crown Plaza, Ørestaden i København den 6. november fra kl. 14-17. 

Program
• Velkomst - ved Peter Dahl, Unilever Food Solutions
• Sådan redder vi klimaet og verdens natur – ved Bo Øksnebjerg, generalsekretær for WWF
• Paneldebat - Hvilke indsatsområder og muligheder har vi allerede defineret inden for Food Service, og hvordan skal vi arbejde videre - med Michael Minter, programchef for Fremtidens Fødevarer hos Tænketanken Concito, Borgmester Franciska Rosenkilde fra Københavns Kommune og Fredrik Sandström, Executive
Director of Strategic Operations hos BC Hospitality Group – samt Bo Øksnebjerg
og Peter Dahl. 

• Afrunding, networking og smagsprøver på Fremtidens Nye Fødevarer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078