23948sdkhjf

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Det er lidt vildt at tænke på, men her får I statistikken:

75 procent af det samlede fødevareindtag stammer fra de samme 15 afgrøder og fem dyrearter.

Derfor er der stærkt behov for nytænkning i den danske fødevare - og food service-branche. Unilever tager fat om debatten "Fremtidens bæredygtige fødevarer", når de onsdag den 6. november inviterer food service-sektoren til seminar og debatmøde.

Seminaret sætter fokus på behovet for produktion, indkøb og anvendelse af nye bæredygtige fødevarer som en central forudsætning for indfrielsen af klimamålene.

Afsættet tages i en ny rapport – Future50Foods – udarbejdet af WWF i samarbejde med Unilever/Knorr på globalt plan.

Hvordan skaber vi velsmagende og klimavenlige fødevare-løsninger, som både er
miljømæssigt og økonomisk bæredygtige? 

På seminaret deles konkrete erfaringer fra den private og offentlige sektor - og så præsenterer WWF og Knorr (Unilever) naturligvis også 'Future50Foods'.

Der er begrænset antal pladser. Tilmelding og betaling sker på: ufsnordic.nemtilmeld.dk senest 23. oktober. Betalingen på 200 kr. pr. deltager går ubeskåret til WWF. Eventen foregår på Crown Plaza, Ørestaden i København den 6. november fra kl. 14-17. 

Program
• Velkomst - ved Peter Dahl, Unilever Food Solutions
• Sådan redder vi klimaet og verdens natur – ved Bo Øksnebjerg, generalsekretær for WWF
• Paneldebat - Hvilke indsatsområder og muligheder har vi allerede defineret inden for Food Service, og hvordan skal vi arbejde videre - med Michael Minter, programchef for Fremtidens Fødevarer hos Tænketanken Concito, Borgmester Franciska Rosenkilde fra Københavns Kommune og Fredrik Sandström, Executive
Director of Strategic Operations hos BC Hospitality Group – samt Bo Øksnebjerg
og Peter Dahl. 

• Afrunding, networking og smagsprøver på Fremtidens Nye Fødevarer.

Hold dig opdateret med RetailNews
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Formand stopper i Salling Group og får toppost i udenlandsk fødevaregigant

Politiet finder kæmpe lager med to ton fyrværkeri

Fairtrade fylder 25 år: Hvad betyder mærket egentlig?

EU: Fødevarer fra israelskbesatte områder skal mærkes

Forbrugerne skal kunne foretage valg på baggrund af blandt andet "etiske overvejelser", fastslår EU-Domstolen.

Burger King lancerer kødfri succes i Danmark

Nu vil Salling Group endelig rive center ned i Esbjerg

Nyhedsbrev

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

1

HK-formand: 2400 job er forsvundet fra detailhandlen på grund af ulønnet praktik

Bagerkæde uddeler gratis surdej

Nestlé og Starbucks går sammen om ny kaffe til detailhandlen

Danskere sælger livsværk til amerikansk emballagegigant

Coop til ledige akademikere: Bare kom - vi har plads

Coop er glad for ministers holdning og fortæller, at der er rigelig plads til ledige akademikere i butikkerne.

Købmand opfordrer kunderne til at smide bukserne

Søstrene Grene vinder regional pris

Homemate-måltider suser afsted med nemlig.com

Lidl indgår samarbejde med Too Good To Go om lykkeposer

Salling Group vil lancere fælles klimamærkning

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

Lang fængselsstraf til mand i sag om organiserede tyverier

Flammen satser på både take away, brunch og flere restauranter

Danish Crown indgår kæmpeaftale i Kina

Fynboer laver enorme mængder andelår, hakkebøffer og kamsteg

Føtex gør status: Madspild halveret på fem år

Tusindvis af besøgende indtog vegansk messe i Kødbyen

Krydderileverandør skifter navn

Røver truer med kniv og slipper væk med kassebeholdning

Kinesisk hang til danske øl giver vokseværk hos Carlsberg

Skagenfood har nu en klimakasse

Netto-medarbejder fra Viborg fandt skorpion blandt grøntsagerne

Metalspåner udløser tilbagekald af kyllingeschnitzler

Kebabmillionær køber sig ind i restaurantkæde

Bagerkæde lancerer vitaminbrød med ny gærtype

Mille-medarbejdere beholder jobbet

Lagkagehuset ramt af brand - bagere evakueret

Radikale Venstre vil have afgifter på e-cigaretvæsker

Legetøjsbondegård med mug tilbagekaldes

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Isomasters servicedøre på lager til omgående levering

Hollandsk virksomhed søger produkter til udendørs sport.

Søger leverandøre indenfor hjemme og fritids produkter i EU!

Sådan undgår du Dødens Gab

Har du etiketter til årets største shoppingsæson?

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Deltag i Nordic Cluster Meet Up 2019.

Black Friday er en af julens store handelsdage, er du klar?

Plej de personlige relationer

Nyt sortiment af projektører og belysning til vægge og facad

Temadag om digital monitorering af store infrastrukturer

Fra stregkode til RFID: Standarder gør rejsen nemmere

Klassisk arbejdslampe i et helt nyt lys

Generationsskifte i EL:CON Bygningsautomatik

Flexleasing eller splitleasing eller?

Nye regler for branddøre og brandskydeporte den 1. november

Hip hurra, vi har fødselsdag 8 år

Klaus har kæmpet – nu modtager han elektrikerfagets medalje

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Derfor mislykkes mange med håndtering af deres produktinform

Begrænser din infrastruktur din forretningsudvikling?

Mød os på Building Green 2019 i Forum

PALOMAT® Adjustable - stabling/nedstabling at 2 pallestr.

Energioptimering af produktionsbygninger

Hjemmesiden udvikler sig

Send til en kollega

0.168