23948sdkhjf

Rudkøbing: Blomsterhandler beskylder SuperBrugsen for at være usolidarisk

Det er ikke fair i et lille samfund, at et supermarked æder sig ind på små butikkers salg, mener indehaver af blomsterbutik på Langeland.

Pia Holst Madsen er blomsterhandler med forretningen Forglem mig ej i Rudkøbing på Langeland, men de senere år er det blevet sværere for hende at sælge blomster. 

Selv om hendes butik for bare fire år bugnede af blomstrende planter, sælger hun i dag mest grønne planter og buketter. 

Og skylden ligger hos byens SuperBrugsen, hvis indehaver opfører sig usolidarisk med øens andre butikker, mener hun.

SuperBrugsen har nemlig udvidet sine åbningstider og sælger desuden blomster i bedre kvalitet end konkurrenterne Netto og Fakta. 

- Der er ikke noget, de ikke har. Hvis der er noget, de ikke har, får de det hjem. Jeg er fuldstændig træt af det, og jeg synes, det er så synd for byen, at Superbrugsen er så hård ved andre butikker, siger Pia Holst Madsen til Ugeavisen Øboen.

Hun siger, at det umuligt at konkurrere med, fordi brugsen ikke skal leve af at sælge blomster og derfor kan købe blomster fra samme gartnerier som hende og sælge dem til indkøbspris. 

Brugsuddeler i SuperBrugsen i Rudkøbing, Kim Behnfeld Jensen, medgiver, at det kan være svært at gøre alle tilfredse, men han forklarer til ugeavisen, at hans varer langt hen ad vejen er bestemt fra Coop, og at han desuden er meget bevidst om at bidrage til fællesskabet på øen. 

Han opfordrer Pia Holst Madsen til at gå efter bolden i stedet for manden. 

- Det kunne jo være, at hun skulle leve af service og ekspertise i stedet for at forsøge at slå brugsen på prisen. For det er ganske klart, at hun ikke kan slå brugsen på prisen. Og det er altid nemt at sige, at det er alle andres skyld, når det ikke går, som man gerne vil have, det skulle gå, siger Kim Behnfeld Jensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125