23948sdkhjf

Fiskefabrik er endelig ren - dygtig medarbejder sat ind

Efter måneders dårlig hygiejne er det netop lykkedes for Insula Hanstholm at opnå en glad smiley
Fredag havde fiskefabrikken Insula Hanstholm igen besøg af Fødevarestyrelsen - og for første gang i adskillige måneder var der absolut intet at komme efter. Alle kritikpunkter er blevet udbedret hos Insula, der håndfileterer fisk.

Det skriver Nordjyske Stiftstidende som opfølgning på en tidligere historie om, at det har set slemt ud hos Insula ved de tre foregående kontroller i juni, juli og august. Her afslørede kontrollanterne blandt andet beskidte knive og grøn, algelignende vækst, der dryppede ned i fødekar med hel fisk til maskinskæringsafdelingen.

Insula Hanstholm er en del af koncernen Amanda Seafoods. Her har direktøren tidligere forklaret, at problemerne skyldtes, at man stolede blindt på et eksternt rengøringsfima, som havde lovet bod og bedring. Firmaet er nu fyret.

- Vi mistede tilliden til dem. Så nu har et andet firma overtaget, siger Jesper Kold Sørensen, administrerende direktør hos Amanda Seafoods, til Nordjyske.

De dårlige kontrolrapporter har også haft interne konsekvenser. Først og fremmest er der strammet gevaldigt op på egenkontrollen. En af de dygtigste ansatte er udpeget til kontrolansvarlig for rengøringen. Hver morgen, inden produktionen begynder, går hun en runde og tjekker alle hjørner af virksomheden. Hvis der er noget galt, bliver rengøringsselskabet straks tilkaldt, skriver avisen.

Amanda Seafoods overtog fabrikken i Hanstholm i december. Siden da er der skiftet så grundigt ud blandt personalet, at der ikke er en eneste tilbage fra før overtagelsen. Der er 20 ansatte i dag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11