23948sdkhjf

Peter har overtaget Aubo i Viborg

Aubo Køkken & Bad har i 1,5 år serviceret viborgensere med køkkener fra butikken i hjertet af Viborg. Nu hiver de friske kræfter ind i form af Peter Jensen, som bliver ny ejer af butikken. 

Peter Jensen har stor erfaring med salg, ledelse og drift af butikker, fortæller Aubo i en pressemeddelelse. Erfaringen har han erhvervet sig gennem mere end 15 års lederansvar i et bredt spænd af virksomheder, og det er erfaring, han i høj grad forventer kommer i spil i den nye rolle:

– Fra mine mange år i detailbranchen har jeg erfaring både med praktisk salg og fra kædeleddet. Jeg kommer med noget viden om, hvordan man driver butikker, også som en del af en kæde, så jeg kan helt sikkert trække på min erfaring i forhold til kunderelationer og personaleledelse, men også i høj grad det økonomiske aspekt. Jeg er selvfølgelig stadig grøn inden for Aubos produktsortiment specifikt, men det glæder jeg mig rigtig meget til at fordybe mig i, lyder det fra den nye indehaver. 

Drømmen om at være selvstændig
Det var drømmen om at kunne sætte sit præg på sin helt egen butik, der hovedsageligt var baggrunden for Peter Jensens beslutning om at indgå i Aubo-familien.

– Jeg har i mange år haft en drøm om at være selvstændig. Jeg ville gerne have foden under eget bord og have noget mere selvbestemmelse. Så da jeg blev kontaktet af en headhunter omkring denne mulighed, så sprang jeg til, og Aubo og jeg blev ret hurtigt enige om, at det skulle være os. Jeg føler virkelig, at vi har ramt plet i det match, og jeg er sikker på, at det bliver rigtig godt, fortæller han.

Peter håber at kunne fasttømre AUBO som den foretrukne køkkenforhandler i domkirkebyen - og vejen dertil går ifølge den nyslåede indehaver igennem kompromisløs kundeservice.

– Jeg forventer, at vi bliver et rigtig attraktivt valg til køkkener i byen. Der er mange konkurrenter her i Viborg, men jeg har høje forventninger til, at jeg og mine medarbejdere kan bidrage med det mantra, at det altid er kunden, der er i højsæde. Derved håber jeg selvfølgelig, at vores kundeservice og AUBOs lækre køkkendesigns går op i en højere enhed, og vi bliver det foretrukne valg i Viborg, forklarer Peter.

Peter Jensen, som kommer fra en stilling som Store Manager i Profil Optik, overtog Aubo-butikken på Marsk Stigs Vej 14 i Viborg d. 1. november 2019.

 

Læs mere om: Aubo
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078