23948sdkhjf

Flammen satser på både take away, brunch og flere restauranter

Restaurantkæden har efter flere års vokseværk fået ny strategi og mere struktur. Nu skal brat opbremsning i indtjeningen være fortid.

2018 blev det hidtil dårligste år for restaurantkæden Flammen, som måtte nøjes med et overskud på 1,8 millioner kroner, men nu er kæden klar til at gå i offensiven med en ny strategi.

Flammen vil udvide med mere take away og brunchbuffet i weekenden på udvalgte restauranter, og der er også planer om flere danske restauranter end de nuværende 15 - og senere også i udlandet.

Det skriver Finans.

- Jeg ser et potentiale for yderligere fem-seks restauranter. Vi forhandler om lejemål, og jeg forventer, at vi vil åbne en ny restaurant inden udgangen af næste år. Derefter afhænger ekspansionen af, hvor vi kan få de rette placeringer. Vi vil for eksempel gerne åbne restaurant i det nordlige Sjælland, siger Flammen-direktør Piet Klein til mediet.

Læs også: Madklubben-ejer vil have landsdækkende pizzakæde

Den nye strategi indebærer ifølge Piet Klein også, at gæsterne skal forkæles mere. Kæden vil desuden satse mere på at tiltrække selskaber, events og familier med større børn, og Flammen har ansat en HR-chef til træning og uddannelse af medarbejderne.

Læs også: Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

Flammens fundament er fortsat den store grillbuffet med masser af kød, men direktøren lader til Finans forstå, at "vi følger udviklingen øje, og vi har allerede en vegetarsteg af plantebaseret kød blandt vores tilbud". Og han vil ikke udelukke, at Flammen i takt med kundernes behov og ønsker kan udvide med flere kødfrie alternativer, eksempelvis et tilbud om buffet uden kød.

Hold dig opdateret med RetailNews
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Måltidsfirma får flere millioner fra modemilliardær

Coop i eksklusivt samarbejde med TV2 om ny julekalender

1

Aldi taber vegansk pristjek. Næsten 80 kroners forskel på 13 plantebaserede varer

Der kommer flere og flere plantebaserede varer i de danske supermarkeder, men udbud og pris varierer meget fra butik til butik.

Coop tilbagekalder skinkestrimler

Netto lukker i Hillerød på grund af dårlig økonomi

Bliver Per Bank Salling Groups næste bestyrelsesformand?

Nyhedsbrev

Netto-direktør: Ledige akademikere kan gøre karriere hos os

1

Pantfrie dåser ender i naturen: Minister vil finde løsning

Politiet finder kæmpe lager med to ton fyrværkeri

Formand stopper i Salling Group og får toppost i udenlandsk fødevaregigant

Fairtrade fylder 25 år: Hvad betyder mærket egentlig?

EU: Fødevarer fra israelskbesatte områder skal mærkes

Forbrugerne skal kunne foretage valg på baggrund af blandt andet "etiske overvejelser", fastslår EU-Domstolen.

Burger King lancerer kødfri succes i Danmark

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Nu vil Salling Group endelig rive center ned i Esbjerg

1

HK-formand: 2400 job er forsvundet fra detailhandlen på grund af ulønnet praktik

Bagerkæde uddeler gratis surdej

Nestlé og Starbucks går sammen om ny kaffe til detailhandlen

Coop til ledige akademikere: Bare kom - vi har plads

Coop er glad for ministers holdning og fortæller, at der er rigelig plads til ledige akademikere i butikkerne.

Danskere sælger livsværk til amerikansk emballagegigant

Søstrene Grene vinder regional pris

Købmand opfordrer kunderne til at smide bukserne

Lidl indgår samarbejde med Too Good To Go om lykkeposer

Homemate-måltider suser afsted med nemlig.com

Danish Crown indgår kæmpeaftale i Kina

Krydderileverandør skifter navn

Røver truer med kniv og slipper væk med kassebeholdning

Kinesisk hang til danske øl giver vokseværk hos Carlsberg

Skagenfood har nu en klimakasse

Netto-medarbejder fra Viborg fandt skorpion blandt grøntsagerne

Metalspåner udløser tilbagekald af kyllingeschnitzler

Kebabmillionær køber sig ind i restaurantkæde

Bagerkæde lancerer vitaminbrød med ny gærtype

Mille-medarbejdere beholder jobbet

Lagkagehuset ramt af brand - bagere evakueret

Radikale Venstre vil have afgifter på e-cigaretvæsker

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Super mulighed for at blive SELVSTÆNDIG som franchisetager

Gør op med produktionsindustriens barrierer for at etablere

Tysk SME virksomhed søger bæredygtig partner.

IT hosting udfordringer man skal overveje, når man opgradere

Isomasters servicedøre på lager til omgående levering

Hollandsk virksomhed søger produkter til udendørs sport.

Søger leverandøre indenfor hjemme og fritids produkter i EU!

Sådan undgår du Dødens Gab

Har du etiketter til årets største shoppingsæson?

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Deltag i Nordic Cluster Meet Up 2019.

Black Friday er en af julens store handelsdage, er du klar?

Plej de personlige relationer

Nyt sortiment af projektører og belysning til vægge og facad

Temadag om digital monitorering af store infrastrukturer

Fra stregkode til RFID: Standarder gør rejsen nemmere

Klassisk arbejdslampe i et helt nyt lys

Generationsskifte i EL:CON Bygningsautomatik

Flexleasing eller splitleasing eller?

Nye regler for branddøre og brandskydeporte den 1. november

Hip hurra, vi har fødselsdag 8 år

Klaus har kæmpet – nu modtager han elektrikerfagets medalje

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Derfor mislykkes mange med håndtering af deres produktinform

Begrænser din infrastruktur din forretningsudvikling?

Send til en kollega

0.547