23948sdkhjf

Homemate-måltider suser afsted med nemlig.com

Måltidskæden Homemate har indgået partnerskab med nemlig.com om levering og distribution af convenience-måltider, det skriver nemlig.com i en pressemeddelelse.

Flere danskere vælger at sætte convenience-måltider til livs, og vejen til danskerne ønsker de to virksomheder nu at samarbejde om.

- Vi kan se, at onlinehandlen bliver større og større i vores egen butik, og flere kunder kommer og henter mad, som de har bestilt på nettet. Det er derfor ret naturligt, at vi laver et partnerskab med nemlig.com, fordi det giver vores kunder endnu flere muligheder for at spise forskelligt sammen og få maden leveret lige til døren, siger Niels Andreæ, der er administrerende direktør i Homemate.

Siden 2015 har Homemate solgt måltider, der er klar til at blive spist efter 15 min i ovnen. Tidligere på året opkøbte Homemate ifølge finans.dk cateringvirksomheden Maaltidet, der havde kørt med underskud de seneste par år.

Partnerskabet er ligeledes naturligt for distribueringsvirksomheden nemlig.com.

- (…) Vores kunder efterspørger i stigende grad de nemme løsninger i hverdagen, men de ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Homemate er derfor en oplagt partner til nemlig.com, hvor vi kan kombinere lækre hverdagsretter med vores fleksible levering direkte til vores kunders hoveddør, siger Mikkel Pilemand, kommerciel direktør i nemlig.com

Det er danskernes ændrede madvaner, der skaber grobund for et stigende convenience-salg, som Homemate nyder godt af i og omkring hovedstadsområdet. På trods af stigende konkurrence på området, ser Homemate fortsat et hul i markedet. De har en målsætning om at samle flere danskere rundt om spisebordet.

- Vi vil skabe sammenhold ved måltidet, og give danskerne et sundt og nærende måltid, der er sundere end take-away. Vi vil samle danskerne rundt om spisebordet igen, og her kan vores måltidsløsninger hjælpe med at give en time ekstra i en travl hverdag, så familien kan nå til fodboldtræning eller ballet, siger Niels Andreæ.

Homemate bliver en del af nemlig.coms specialbutikker, der bl. a. tæller brands som A.C. Perch’s Thehandel og Lagkagehuset.

Måltiderne fra Homemate lanceres i seks varianter og sælges på nemlig.com fra i dag.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109